Ελλάδα

Ανείπωτη τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους: Αστυνομικός σκότωσε γυναίκα, πεθερά και παιδί και αυτοκτόνησε (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Ανείπωτη τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους, στην οδό Ευριπίδου. Αρχιφύλακας εκτός υπηρεσίας πυροβόλησε εναντίον συγγενικών του προσώπων με το υπηρεσιακό του περίστροφο.

Μία ολόκληρη οικογένεια ξεκληρίστηκε μέσα στο σπίτι της στους Αγίους Αναργύρους, επί της οδού Ευριπίδου 25 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 42χρονος αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετεί στην Ασφάλεια της Βουλής και είχε αποσπασθεί στην φρουρά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε την σύζυγό του, την πεθερά του, την μόλις 3,5 ετών κορούλα τους και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε!

Τον σύζυγο, την πεθερά του και το μόλις 3,5 ετών κοριτσάκι τους εντόπισαν νεκρούς, συγγενείς τους που αναζητούσαν τον αστυνομικό, πήγαν στο σπίτι, έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα αντικρίζοντας ένα πραγματικό μακελειό… Ο πατέρας με την κόρη βρέθηκαν νεκροί στο ένα δωμάτιο και η σύζυγος με την πεθερά στο άλλο. Στο σημείο έχει κληθεί και μεταβεί κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ιατροδικαστής, για να διαπιστώσουν αν όντως ο δολοφόνος είναι ο πατέρας της οικογένειας και στη συνέχεια αυτόχειρας και να διακριβώσουν τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία, που έχει παγώσει την τοπική κοινωνία και βεβαίως την Αστυνομία.

Κάποιες πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον τελευταίο βρισκόταν σε έντονη προστριβή με τα πεθερικά του πιθανόν για κληρονομικά ζητήματα, αλλά όλα αυτά εξετάζονται με μεγάλη προσοχή και βεβαίως θα εξετασθούν ενδελεχώς όλοι οι συγγενείς και φίλοι του περιβάλλοντος των θυμάτων και του αυτόχειρα.

Υψηλόβαθμοι συνάδελφοι του δράστη αναφέρουν πάντως ότι στην Υπηρεσία του τουλάχιστον δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα…

Σήμερα φέρεται να είχε ρεπό και να μην είχε εμφανιστεί στην Υπηρεσία του, όπως και η σύζυγος του που είναι γιατρός δεν εμφανίστηκε και έτσι οι συγγενείς τους ανησύχησαν και πήγαν στο σπίτι όπου αντίκρισαν αυτό το απίστευτο μακελειό…

Ρεπορτάζ σε εξέλιξη- Περισσότερα σε λίγο.

Πηγή: NEWS247

Όλη η επικαιρότητα