ΕΠΣ Ηλείας

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΥΡΓΟΥ 0 – 1: Νίκη μετά από επτά ματς!

Ακούστε το άρθρο

Σπουδαίο διπλό, με το οποίο σιγούρεψε  την απευθείας παραμονή στην Α1 κατηγορία, πήρε η Θύελλα Πύργου στο «βούρκο» των Καβασίλων από την συνεχή βροχή! Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή από το ξεκίνημα του αγώνα , όμως το ματς δεν είχε πολλές φάσεις για γκολ! Με την Θύελλα στο 40΄να ζητά  πέναλτι πάνω στον Διαμαντάκο, και να το παίρνει τελικά στο 62΄, όταν ο Γερασιμόπουλος κράτησε σύμφωνα με το διαιτητή Τσάκαλη τον Διαμαντάκο και ο Κουβελιώτης από τα έντεκα  βήματα, διαμόρφωσε το τελικό 0 – 1! Έκτοτε οι γηπεδούχοι προσπάθησαν  για το γκολ της ισοφάρισης, όμως η Θύελλα ήταν αυτή που το πλησίασε περισσότερο, έχοντας δοκάρι με τον Τζουβάνη!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κολίντζας , Καραχάλιος , Παπαδημητρόπουλος, Νταούρος, Γερασιμόπουλος, Δημητρίου, Χουσάκης, Κορισιάνος, Μπιρλής(25΄Φριντζήλας), Γεωργόπουλος, Φωτόπουλος .

ΘΥΕΛΛΑ: Σακελλαρίου , Ι. Ντάβαρης, Παπαγεωργίου, Μπίρμπας, Βασιλακόπουλος, Τζουβάνη, Παπαδάτος(60΄Σούφης), Ντάβαρης Δ., Γιούρτας(46’Καράμπελας  ), Κουβελιώτης(90΄Μπλάθρας), Διαμαντάκος (70΄Γρηγορόπουλος).

Όλη η επικαιρότητα