Lifestyle Μουσική

Ατύχημα για την Τάμτα στην γενική πρόβα της Eurovision

Ακούστε το άρθρο

Όλοι περιμένουμε αγωνιωδώς τις εμφανίσεις τόσο της ελληνικής όσο και της κυπριακής αποστολής στον αποψινό πρώτο ημιτελικό της Eurovision, με τις χθεσινές πρόβες να προετοιμάζουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις δύο τραγουδίστριες Κατερίνα Ντούσκα και Τάμτα.

Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά, δυστυχώς, για την εκρηκτική Τάμτα, η οποία είχε ένα ατύχημα επί σκηνής και συγκεκριμένα κατά την dress rehearsal του Α’ Ημιτελικού.

Παραλίγο να χαλάσει το σκηνοθετικό εφέ της εμφάνισής της, καθώς παραπάτησε αλλά ευτυχώς «το έσωσε» με την βοήθεια ενός κοντινού πλάνου, ενώ η πεπειραμένη τραγουδίστρια διατήρησε την ψυχραιμία της και το διασκέδασε όσο ποτέ.

Παρακολουθώντας κανείς το παραπάνω βίντεο δεν αντιλαμβάνεται το ατύχημα της Τάμτα αφού και η ίδια δεν χάνει στιγμή το ρυθμό και το κέφι της κατά την διάρκεια της performance της.

Στο παρακάτω βίντεο όμως φαίνεται το μικρό παραπάτημα της άτυχης τραγουδίστριας, που πολύ πιθανόν να το έχουν δει και οι κριτές.

Το κακό με την γενική πρόβα του Α’ Ημιτελικού είναι πως δεν πρόκειται για μία απλή «τζενεράλε» του show, αλλά η βραδιά που παρακολουθούν οι κριτικές επιτροπές και δίνουν τη βαθμολογία στους συμμετέχοντες. Μένει να δούμε αν αυτό το μικρό λάθος κοστίσει στην κυπριακή αποστολή σε βαθμούς.

via 

Όλη η επικαιρότητα