Ηλεία

Αυγερινοπούλου: Επίσκεψη σε οικογένειες μαθητών στα χωριά της Ηλείας

Ακούστε το άρθρο

Επίσκεψη σε ορεινά χωριά των Δήμων Ζαχάρως – Φιγαλείας και Ανδρίτσαινας – Κρεστένων βρέθηκε η Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, τ. Βουλευτής Ν. Ηλείας, με σκοπό να συναντήσει τους μικρούς μαθητές και τους γονείς τους και να συζητήσουν τα θέματα που αντιμετωπίζουν, όπως ζητήματα προσβασιμότητας των μικρών μαθητών και μεταφοράς τους στα σχολεία.

Η τ. Βουλευτής επισκέφτηκε, μεταξύ άλλων, τα χωριά Περιβόλια, Φιγαλεία, Λέπρεο, Λυνίσταινα. Οι μικροί μαθητές υποδέχτηκαν με χαρά την Διονυσία η οποία τους πρόσφερε σχολικά είδη και γραφική ύλη. Ακόμα η Διονυσία συναντήθηκε και με επιτυχόντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις τους οποίους συνεχάρη για τη μεγάλη επιτυχία τους και τους μετέφερε ότι θα είναι αρωγός τους σε όποια τυχόν ζητήματα αντιμετωπίσουν κατά τις πρώτες εβδομάδες εγκατάστασής τους στο Νομό που πρόκειται να σπουδάσουν.

Η Δρ Αυγερινοπούλου δήλωσε: “Βρίσκομαι κοντά σε όλους τους μαθητές και τους σπουδαστές, καθώς και τους γονείς τους, σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια για την μόρφωση των παιδιών μας μέσα σε αντίξοες οικονομικές συνθήκες. Θα είμαι αρωγός τους σε ό,τι χρειαστούν. Ας μην διστάσουν να επικοινωνήσουν μαζί μου για ό,τι χρειαστεί.»

Όλη η επικαιρότητα