Μπάσκετ

Αξέχαστες εμπειρίες σε όλη την Ελλάδα με τον ΟΠΑΠ – Οι τελευταίοι σταθμοί στο ταξίδι που έχει ξεκινήσει

Ακούστε το άρθρο

Μύκονος, Πάτρα, Κως και Κρήτη είναι οι τελευταίοι σταθμοί στο ταξίδι του ΟΠΑΠ στις κορυφαίες αθλητικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα. Με κεντρικό σύνθημα το «Ζήσε την Εμπειρία» ο ΟΠΑΠ προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους φίλους όλων των αθλημάτων κι όχι μόνο.

Με τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ στην Κω

Στην Κω, οι φίλοι του μπάσκετ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μπασκετικό υπερθέαμα και αστέρες του αθλήματος, στο «Galis Basketball 3on3» που πραγματοποιήθηκε στις 21-22 Σεπτεμβρίου. Ο ΟΠΑΠ, σταθερός υποστηρικτής του ελληνικού μπάσκετ, ήταν Μεγάλος Χορηγός του δεύτερου τουρνουά του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ μέσα στη χρονιά, μετά το πρώτο που είχε πραγματοποιηθεί στη Ρόδο.

Γκάζια στο κέντρο της Πάτρας

Ένα «εκρηκτικό» διήμερο γεμάτο αγωνιστική δράση, γκάζια, αδρεναλίνη, πρωτότυπα events, επιδείξεις που έκοβαν την ανάσα, αντίκες και ακριβά πολυτελή αυτοκίνητα έζησαν οι θεατές του 11ου Patras International Circuit for Kart ΕΚΟ, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα στις 14-15 Σεπτεμβρίου, με Χορηγό Εμπειρίας τον ΟΠΑΠ. Τυχεροί θεατές και φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τους αγώνες από τη θέση του συνοδηγού με τον ΟΠΑΠ.

Εκατοντάδες δρομείς στο νησί των ανέμων

Τις μαγικές διαδρομές από την Άνω Μερά έως το Γιαλό του κοσμοπολίτικου νησιού των Κυκλάδων διέσχισαν εκατοντάδες δρομείς του 3ου Mykonos Run που πραγματοποιήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου με Χρυσό Χορηγό τον ΟΠΑΠ. Οι τυχεροί της κλήρωσης του ΟΠΑΠ κέρδισαν μαζί με τη συμμετοχή τους στον αγώνα μία διήμερη απόδραση στο μαγευτικό νησί.

Οι πιο «κουζουλές» διαδρομές τρεξίματος

Περισσότεροι από 4.500 δρομείς από 41 χώρες κατέκλυσαν το Αρκαλοχώρι Ηρακλείου για τον πιο ανατρεπτικό και φιλόξενο αγώνα δρόμου. Ο πέμπτος Ημιμαραθώνιος Κρήτης πραγματοποιήθηκε στις 6 Οκτωβρίου με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ξεχώρισαν οι συμμετοχές του Θοδωρή Παπαλουκά, ο οποίος συνόδευσε ένα μικρό δρομέα με προβλήματα όρασης, και του παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη.

Δείτε ένα βίντεο με στιγμιότυπα από όλες τις διοργανώσεις:

Όλη η επικαιρότητα