ΕΠΣ Ηλείας

B’ KATHΓΟΡΙΑ – ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ – ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ: Νίκες για Εθνικό και ΠΑΟΚ, έμειναν στο «Χ» στη Βροχίτσα!

Ακούστε το άρθρο

Πρεμιέρα  είχαμε χθες στα πλέι όφ ανόδου της Β’ κατηγορίας με την διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα από το οποίο θα αναδειχθούν οι τρεις ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για την Α2 κατηγορία. Με νίκες ξεκίνησαν ο Εθνικός Γερακίου και ο ΠΑΟΚ, ενώ στη Βροχίτσα, Άφοβος  και  Βρίνα έμειναν στο «Χ»! Παρότι η Βρίνα προηγήθηκε στο 40΄με τον Κηπουρό, αλλά είδε τον  Γ. Αλεξανδρόπουλο να την ισοφαρίζει!

Αναλυτικά είχαμε την 1η αγωνιστική:

Εθνικός Γερακίου –Ιφιτος Καλυβίων:         3 – 0

ΠΑΟ Κακοβάτου – Κεραυνός Χειμαδιού: 3 – 2

Άφοβος Βροχίτσας – Κεραυνός Βρίνας: 1 – 1

Η  βαθμολογία:

Εθνικός Γερακίου    3 – 0    10 β.

Κεραυνός Βρίνας     1 – 1      8 β.

Άφοβος Βροχίτσας   1 – 1     4 β.

ΠΑΟ Κακοβάτου     3 – 2     3 β.

Κεραυνός Χειμαδιού2 – 3     3 β.

Ιφιτος Καλυβίων       0 – 3     0 β.

  • Με «μπόνους» από την κανονική περίοδο ξεκίνησαν : Βρίνα και Γεράκι(με 7 βαθμούς), Χειμαδιό και Άφοβος(με 3 βαθμούς), ενώ  Κακόβατος και Καλύβια(ξεκίνησαν με 0 βαθμούς)!  Η επόμενη   2η αγωνιστική

Ιφιτος Καλυβίων – Άφοβος Βροχίτσας

Κεραυνός Χειμαδιού – Εθνικός Γερακίου

Κεραυνός Βρίνας – ΠΑΟ Κακοβάτου

ΜΠΑΡΑΖ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ – 2ΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ

Α.Ο. Κάστρου – Αίολος Πύργου: 4 – 1

Με «χατ – τρικ» Αρβανίτη έμεινε στην κατηγορία!

Ο ιστορικός Α.Ο. Κάστρου παρέμεινε τελικά στον 2ο όμιλο της β΄ κατηγορίας, καθώς στον χθεσινό  τρίτο  και τελευταίο αγώνα της σειράς  των  πλέι άουτ , επικράτησε εύκολα του Αίολου Πύργου , με σκορ 4 – 0! Έτσι ο  Αίολος  ακολουθεί τον Κένταυρο Σωστίου  στη Γ’ τοπική. Θυμίζουμε, ότι στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, ο Αίολος «άλωσε» το Κάστρο με 4-2 ωστόσο στη ρεβάνς, ο ΑΟΚ πήρε το αίμα του πίσω και με τη νίκη με 1-0 πήρε ξανά την κατάσταση στα χέρια του. Δίνοντας έτσι χθες με  τη νέα νίκη  του, πανηγυρικό χαρακτήρα στην παραμονή του! Σκόρερ για την ομάδα του Κάστρου ήταν οι: Μ. Χαλικιάς στο 20΄, για να κάνει «χατ – τρικ» στην συνέχεια ο 19 χρόνος  Δημ. Αρβανίτης με γκολ στο, 50΄, 72΄και 80΄, με τον Αίολο να πετυχαίνει στο 85΄το γκολ της τιμής !

 

 

 

Όλη η επικαιρότητα