Ηλεία

Μπαλαούρας για ΚΔΑΠ: “Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για μόνιμες δομές ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ”

Ακούστε το άρθρο

Οι εργαζόμενοι του ΚΔΑΠ Δήμου Ζαχάρως, του ΚΔΑΠ Δήμου Πύργου και του ΚΔΑΠ Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας συναντήθηκαν στον Πύργο με το Βουλευτή Ν. Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μάκη Μπαλαούρα.

Έκαναν γνωστά τα αιτήματα τους για μόνιμες δομές ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ στους Δήμους, με σταθερή και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και μόνιμες θέσεις εργασίας για το υπάρχον προσωπικό. Ο κ.Μπαλαούρας, αφού εξήρε το έργο και την προσφορά των εργαζομένων και των Δομών συνολικά στα παιδιά και στις οικογένειές τους, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα αιτήματά των εργαζομένων και σε συνεργασία με άλλους Βουλευτές, θα αναλάβει άμεσα συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομάδα ,που θα συναντηθεί με τους αρμόδιους Υπουργούς.

Υποστήριξε πως θα κάνει ότι περνά από το χέρι του ώστε να προχωρήσει η Κυβέρνηση σε κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης για τη θεσμοθέτηση των Δομών σε μόνιμη βάση με αναλυτικό πλάνο υλοποίησης αυτού.

Οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν τον Βουλευτή για τις παρεμβάσεις που θα κάνει και δήλωσαν πως θα περιμένουν νεότερα το συντομότερο δυνατόν.

Όλη η επικαιρότητα