Πολιτική

Μπαλαούρας: «Όποιος βουλευτής δεν θέλει να ψηφίσει τα νέα μέτρα να παραιτηθεί»

Ακούστε το άρθρο

Σκληρό μήνυμα στους κυβερνητικούς… βουλευτές έστειλε ο Μάκης Μπαλαούρας.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις διαφωνίες που εκφράζουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με ενδεχόμενα νέα μέτρα που θα έρθουν για ψήφιση, στη βουλή, έκανε λόγο για… αντάρτικο.

«Κινούμαστε συλλογικά και όχι με αντάρτικο. Αν κάποιος θεωρήσει ότι το πακέτο των μέτρων είναι ακραίο και διαφωνεί, μπορεί να διαχωρίσει τη θέση του και να παραιτηθεί…», δήλωσε στον Σκάι, ο κ. Μπαλαούρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, την Τρίτη, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει στη Βουλή την περαιτέρω μείωση του αφορολόγητου.

«Δεν πρόκειται να ψηφίσω μείωση του αφορολόγητου εφ’ όσον έρθει. Δεν είναι ότι έγινα πιο επαναστάτης, αλλά τα 8.700 ευρώ ήταν διαχειρίσιμο νούμερο για την εφαρμογή μιας διαφορετικής κοινωνικής πολιτικής, σε σχέση με τους προηγούμενους» πρόσθεσε ο κ. Μανιός, τονίζοντας ότι θα επιμείνει στο “όχι” για το αφορολόγητο».

«Δεν είναι μνημονιακό ή αντιμνημονιακό το να μπορεί ο ανασφάλιστος να πάει στο νοσοκομείο. Αν δεν μπορώ με τα μέτρα που μου επιβάλλουν να κάνω αυτή την επιλογή, τότε δεν τα υπογράφω», είχε επισημάνει ο κ. Μανιός.

Υπενθυμίζεται ότι την έκκληση του Μάκη Μπαλαούρα, να παραιτηθούν όσοι βουλευτές αντιδρούν στα νέα μέτρα είχε ακολουθήσει στο παρελθόν ο στενός φίλος και συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Γαβριήλ Σακελλαρίδης αλλά και η Βασιλική Κατριβάνου.

Πηγή: CNN

Όλη η επικαιρότητα