Lifestyle

Μπαλατσινού – Κικίλιας: 10 φωτογραφίες που δεν είδατε από τον παραμυθένιο γάμο τους

Ακούστε το άρθρο

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας είναι πλέον σύζυγοι! Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένο, καθώς την πιο όμορφη στιγμή της ζωής του είχε δίπλα του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα μεταξύ αυτών συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες. Η παρουσιάστρια του Ant1 έφτασε στον Ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων λίγα λεπτά μετά τις έξι το απόγευμα, αφού δεν ήθελε να στήσει καθόλου τον γαμπρό αλλά και τους καλεσμένους του γάμου.

Με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη, η Τζένη Μπαλατσινού έλαμπε μέσα στο λιτό και κομψό νυφικό που είχε σχεδιάσει για εκείνη η ομάδα των Zeus and Dione. Ο Μάξιμος δεν άφησε στιγμή το χέρι της μητέρας του, καθώς είχε αναλάβει το δύσκολο έργο να την παραδώσει στον Βασίλη Κικίλια. Φορώντας μαύρο κοστούμι και γυαλιά ηλίου συνόδευσε την Τζένη Μπαλατσινού στην εκκλησία. Από την άλλη πλευρά, ο Βασίλης Κικίλιας δεν πήρε στιγμή τα μάτια του από την γυναίκα της ζωής του με την απέραντη ευτυχία του να αποτυπώνεται στο βλέμμα του.

Ο ρομαντικός γάμος του όμορφου ζευγαριού αποτέλεσε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα των ημερών, αφού τόσο οι τηλεοπτικές εκπομπές και τα δελτία όσο ο τύπος και τα sites ασχολήθηκαν μαζί του. Και ενώ μπορεί να έχεις δει δεκάδες φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα, το TLIFE συγκέντρωσε και σου παρουσιάζει 10 στιγμιότυπα που ενδεχομένως δεν έχουν πέσει στην αντίληψή σου.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, Instagram

Όλη η επικαιρότητα