Προγνωστικά

Bet-on-arme.com: Μπέρνλι – Ολυμπιακός ανάλυση αγώνα 30-08

Ακούστε το άρθρο

Τελευταία ημέρα των playoffs με τον Ολυμπιακό να έχει κάνει το πρώτο βήμα για να μπει στους ομίλους και να απομένει η ολοκλήρωση της πρόκρισης στο σημερινό παιχνίδι. Προγνωστικά Europa League

Μπέρνλι – Ολυμπιακός Ανάλυση

Οι ”ερυθρόλευκοι” έκαναν το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στην Μπέρνλι, μετά το υπέρ τους 3-1 στο ”Καραϊσκάκη”. Ο Κώστας Φορτούνης με δύο προσωπικά γκολ (1-0, 3-1) ήταν ο ”μαέστρος” των γηπεδούχων, ενώ ο Μπουχαλάκης σημείωσε το άλλο τέρμα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς (2-1). O Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τους Άγγλους σε όλη την διάρκεια του πρώτου παιχνιδιού και πιστεύω ότι δεν εκμεταλλεύτηκε σωστά το γεγονός πως οι αντίπαλοι του έπαιζαν με 10′ παίκτες από το 60′. 

Για τους φιλοξενούμενους, είχε ισοφαρίσει, προσωρινά, σε 1-1 ο Γουντ έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Οι Άγγλοι μετά το 60′ έπαιζαν με 10 παίκτες και ήταν λογικό να κλειστούν πίσω για να μην πάρει τεράστιες διαστάσεις το σκορ. Πλέον η Μπέρνλι χρειάζεται νίκη με 2 γκολ διαφορά,  για να πάρει την πρόκριση εφόσον βέβαια δεν σκοράρουν οι ερυθρόλευκοι.

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός είναι πιο έμπειρος από ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έχει να μείνει εκτός ομίλων από τη σεζόν 2010-2011. Η Μπέρνλι, είναι άκρως υπολογίσιμη στην έδρα της αλλά συνήθως σε αυτούς τους αγώνες η εμπειρία παίζει καθοριστικό ρόλο στις προκρίσεις.

  • Γκολ : 2-3 γκολ – 2,00
  • Ακριβές Σκόρ : 2-1 – 9,00
  • Να σκοράρει : Γούντ – 2,90

Όλη η επικαιρότητα