Προγνωστικά

Bet-on-arme.com: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στο ”ρινγκ” του Europa League

Ακούστε το άρθρο

Πριν περάσουμε στο κυρίως θέμα να σας αναφέρω ότι στο bet-on-arme εκτός από προγνωστικά θα βρείτε και μια ενημερωμένη λίστα για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Μετά την πρεμιέρα της ΑΕΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από πολλά χρόνια, περνάμε στις μάχες των άλλων Ελληνικών ομάδων στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, με δυο πολύ δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, κόντρα σε Τσέλσι και Μπέτις αντίστοιχα. Σέντρα γενικότερα στους ομίλους του Γιουρόπα σήμερα, με αρκετά δυνατά ματς. Πάμε να επιλέξουμε:


1797. Μαρσέιγ-Άιντ. Φρανκφούρτης: Από το καλό στο καλύτερο οδεύει στο Γαλλικό πρωτάθλημα η Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου και μετά την περσινή της πορεία μέχρι τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, αυτή τη φορά θέλει να φτάσει, γιατί όχι, ένα σκαλί πιο πάνω. Το υλικό της είναι πολύ καλό, έχει έναν ικανό προπονητή και δικαιούται να ονειρεύεται.

Σήμερα αντιμετωπίζει την Γερμανική Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία μετά την περσινή της επιτυχία με την κατάκτηση του Κυπέλλου εντός συνόρων, φέτος έχει αρχίσει πολύ άσχημα το πρωτάθλημα και δύσκολα θα μπορέσει να το παίξει σε… διπλό ταμπλό. Άσος για τους Γάλλους στο 1.67 του Stoiximan.


1798. ΠΑΟΚ-Τσέλσι: Με ένα γήπεδο να “καίει”, με μια ομάδα σε πολύ καλή κατάσταση και έναν αντίπαλο που προτιμά να ασχοληθεί περισσότερο με το πρωτάθλημά του παρά με την 2η τη τάξει Ευρωπαϊκή διοργάνωση, ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει σε μια ιστορική νίκη στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Γιουρόπα.

Όχι πως η Τσέλσι θα έρθει για τουρισμό στη Θεσσαλονίκη, όμως σίγουρα έχει το νου της περισσότερο στην Πρέμιερ Λιγκ. Ό,τι εντεκάδα και αν παρατάξει ο Σάρι για τους Άγγλους, ο ΠΑΟΚ στην έδρα του μπορεί να λυγίσει τους Λονδρέζους ή τουλάχιστον να μην ηττηθεί. Η μη ήττα του “δικεφάλου” αξίζει 1.96 στην Betshop.


1810. Ολυμπιακός-Μπέτις: Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών αλλά και της διοίκησης του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όπως και για την εκκίνηση της ομάδας στο πρωτάθλημα με το απόλυτο των νικών. Η κλήρωση έφερε τους Πειραιώτες σε έναν δύσκολο όμιλο με φιλόδοξες αντιπάλους, όπως ακριβώς μπορεί να χαρακτηριστεί η Ρεάλ Μπέτις.

Οι Ισπανοί είναι ενισχυμένοι φέτος, θέλουν τη διάκριση και μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Περιμένουμε την Ελληνική ομάδα να σκοράρει, όμως δύσκολα θα κρατήσει τους Σεβιγιάνους στο μηδέν. Σε καλή απόδοση το goal-goal, φτάνει το 1.81 στην Betshop.

Bet-on-arme.com | Δωρεάν Προγνωστικά Στοιχήμαtoς | Αναλύσεις Αγώνων

Όλη η επικαιρότητα