Προγνωστικά

Bet-on-arme.com : Προγνωστικά στοιχήματος για Τέτάρτη 17/10/18

Ακούστε το άρθρο

Γράφουμε για ποδόσφαιρο, γράφουμε για τένις, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε και λίγο με την πορτοκαλί “σπυριάρα”, με επλογές που βασίζονται στη λογική. Πριν να περάσουμε στο κυριώς θέμα να σας ενημερώσουμε πως στο bet-on-arme εκτός από προγνωστικά στοιχήματος, θα βρείτε και μια λίστα από τις νόμιμες στοιχήματικές εταιρίες στην Ελλάδα. 

Ο Προμηθέας κάνει το εντός έδρας ντεμπούτο του σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση και στην Πάτρα το παιχνίδι με την Ολύμπια Λουμπιάνας αναμένεται να είναι γιορτή, με τον ενθουσιασμό στο μπάσκετ θα παίζει μεγάλο ρόλο. Στην Ευρωλίγκα, το… πυρηνικό υπερόπλο Αλεξέι Σβεντ συνεχίζει με το γκάζι πατημένο από πέρσι, ακόμα και αν η ομάδα του χάνει με μεγάλες διαφορές. Πάμε να αναλύσουμε:

5437. Προμηθέας-Ολύμπια Λουμπιάνα: Η μεγάλη ώρα για τον Προμηθέα έφτασε. Σήμερα στις 7:30 το απόγευμα, η κεντρική σάλα του “Δ. Τόφαλος” ανοίγει τις πόρτες της και η εντός έδρας πρεμιέρα της ομάδας του Γιατρά στο Basketball Champions League έρχεται απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, την Ολύμπια Λιουμπλιάνας.

Οι Πατρινοί θέλουν να “πατήσουν” πάνω στο διπλό στο Βέλγιο πριν μια εβδομάδα και να διπλασιάσουν τις νίκες τους, ενώ ο κόσμος της Πάτρας αναμένεται να γεμίσει το κλειστό.

Οι Σλοβένοι δεν είναι αμελητέα ποσότητα, έχουν 2-3 πολύ καλούς Αμερικανούς, όμως ο ενθουσιασμός θα μιλήσει και θα επιλέξουμε τον άσο του Προμηθέα, με το χάντικαπ των 6.5 πόντων να φαίνεται εφικτό να καλυφθεί. Η απόδοση στο 1.80 στον Stoiximan.

5476. Φενέρμπαχτσε-Κίμκι: Περίπατο έκανε κόντρα στην Γκραν Κανάρια την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας η Φενέρ, αποδεικνύοντας πως και φέτος θα είναι εκ των φαβορί για την κούπα. Από την άλλη, η Κίμκι υπέστη βαριά ήττα στην έδρα της από τον Ολυμπιακό, πετυχαίνοντας μόλις 66 πόντους. Μάλιστα, περισσότερους από τους μισούς (34), τους πέτυχε μόνος του ο Αλεξέι Σβεντ!

Ο Ρώσος γκαρντ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, οδηγεί την ομάδα του σχεδόν σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες και είναι αυτός που θα έχει και πάλι τον πρώτο λόγο στο να παίρνει και να εκτελεί προσπάθειες. Θα πάρουμε το όβερ 20.5 πόντων του Σβεντ στο 1.87 του Stoiximan.

Bet-on-arme.com | Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος

Όλη η επικαιρότητα