Αθλητισμός

Bet-on-arme.com : Στοιχηματικές προτάσεις Δευτέρας

Ακούστε το άρθρο

Μετά από ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο στοίχημα και μεγάλα παιχνίδια, περνάμε στην επόμενη εβδομάδα του Οκτωβρίου, έχοντας όμως μερικά… υπόλοιπα για να κλείσουν οι αγωνιστικές του προηγούμενου τριημέρου. Δυνατό ματς γίνεται στην ακριτική Ξάνθη για τη Σούπερ Λιγκ, ενώ στη Γερμανία η πρωτοπόρος Κολωνία αντιμετωπίζει την ουραγό της Τσβάιτελιγκα, Ντούισμπουργκ. Πάμε να δούμε τι ποντάρουμε:

634. Ξάνθη-Λάρισα: Έχοντας την έδρα ως το μεγαλύτερο όπλο της και φέτος, η Ξάνθη ευελπιστεί να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα στην ΑΕΛ. Οι Ακρίτες μεταμορφώνονται προς το καλύτερο εντός, έχοντας πάρει εκεί τη μοναδική νίκη τους στο πρωτάθλημα και έχοντας παίξει γενικότερα καλή μπάλα στα Πηγάδια (ήταν άτυχη με ΠΑΟ και Παναιτωλικό). 

Από την άλλη, οι “βυσσινί” έχουν δυο σερί εκτός έδρας ήττες με 2-0, θα κοιτάξουν αρχικά να αμυνθούν για να διεκδικήσουν στη συνέχεια ό,τι πιο καλό μπορέσουν. Αν η Ξάνθη φτιάξει λίγο τα τελειώματα της, θα κερδίσει το παιχνίδι. Άσος στο 1.86 από τη Winmasters.


1955. Κολωνία-Ντούισμπουργκ: Ήταν από τα φαβορί για την άνοδο στη Μπουντεσλίγκα η Κολωνία φέτος και μέχρι ώρας βγάζει σωστούς τους μπουκ. Τα “κριάρια” παίζουν καλό ποδόσφαιρο στη Β’ Γερμανίας και αν εκμεταλλευτούν περισσότερο την έδρα τους (έχουν το απόλυτο εκτός και οι δυο γκέλες τους είναι εντός) θα κάνουν… περίπατο μέχρι τέλους.

Σήμερα υποδέχονται την απογοητευτική Ντούισμπουργκ, που είναι τελευταία και σε κακή φόρμα. Είναι στο χέρι των γηπεδούχων πόσα γκολ θα σκοράρουν, μπορεί να συμβάλουν και οι φιλοεξούμενοι σε ένα σκορ της τάξεως του 3-1 ή 4-1. Επιλέγουμε τον άσο σε συνδυασμό με το όβερ 2.5 γκολ στο 1.88 του Stoiximan.

Bet-on-arme.com | Προγνωστικά Στοιχήματος

Όλη η επικαιρότητα