Ηλεία

Μπλόκο αγροτών στο Λατίφι: Κλείνουν σήμερα στις 11 την εθνική οδό Πατρών-Πύργου

Ακούστε το άρθρο

Κάλεσμα σε όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Ηλείας έχουν απευθύνει όσοι βρίσκονται στο μπλόκο του Λατιφίου Αμαλιάδας, προκειμένου σήμερα στις 11 το πρωί να γίνει μία μεγάλη κινητοποίηση στο σημείο που θα συνοδευτεί από κλείσιμο της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου.

Και χθες συνεχίστηκε η ενίσχυση του μπλόκου, χωρίς ωστόσο να προστεθεί μεγάλος αριθμός τρακτέρ, και όλοι εκτιμούν ότι σήμερα θα υπάρξει μία διαφορετική εικόνα, καθώς οι αγρότες έχουν κληθεί να κάνουν δυναμική την παρουσία τους στο σημείο για να στείλουν το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Οι αγρότες θέλουν στο πλευρό τους όλους τους πολίτες της Ηλείας, καθώς όλοι πλήττονται από τα μέτρα της κυβέρνησης, γι’ αυτό και το κάλεσμα είναι ανοιχτό προς όλους…

Άλλωστε, αυτό που επισημαίνεται σε όλους τους τόνους είναι τα δυσβάσταχτα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, αλλά και γενικότερα ολόκληρη η ελληνική κοινωνία.

Και η Ένωση Νέων Αγροτών Ηλείας με χθεσινή της ανακοίνωση απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους νέους αγρότες και κτηνοτρόφους του Νομού για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου και ενίσχυση του μπλόκου στο Λατίφι Αμαλιάδας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Θεόδωρος Βασιλόπουλος, καλεί όλους τους νέους αγρότες να δώσουν δυναμικό παρών στο σημερινό αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου, στις 11 το πρωί.  Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, για να αποτραπεί η εφαρμογή των δυσβάσταχτων μέτρων της κυβέρνησης εναντίον του Έλληνα αγρότη και του πρωτογενή τομέα, θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους συναδέλφους τους και να δηλώσουν δυναμικό «παρών» στο μπλόκο του Λατιφίου.

Μαρία Καραμπάτση

Όλη η επικαιρότητα