Sexy

Candice, «the sexiest» από τα 100 πιο σέξι θηλυκά του 2014!

candice_the_sexiest_apo_ta_100_pio_sexi_thilyka_toy_2014.jpg
Ακούστε το άρθρο

Και το όνομα αυτής… Camdice Swanepoel. Το 26χρονο μοντέλο από τη Νότια Αφρική είναι η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη, σύμφωνα με το έγκυρο ανδρικό περιοδικό Maxim, για το… σωτήριον έτος 2014.

Από το νούμερο 1 έως το 100, ο κατάλογος του Maxim είναι «φωτιά και λαύρα», καθώς περιλαμβάνει ηθοποιούς, τραγουδίστριες, σούπερ μόντελ και celebrities, με αναλογίες που απλά… κόβουν την ανάσα.

Πίσω από τη Νοτιοαφρικανή καλλονή, που ηγείται των «αγγέλων» της Victoria’s Secret, ακολουθούν η χυμώδης Scarlett Johansson, η διάσημη για το… πληθωρικό της στήθος τραγουδίστρια, Katy Perry, η καλλονή σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρωσία, Irina Shayk και η αγαπημένη του Χόλιγουντ, Οσκαρική -και σέξι- ηθοποιός Jennifer Lawrence.

Η φημισμένη για τις καμπύλες της, πρωταγωνίστρια των αντρικών φαντασιώσεων, Kate Upton, βρίσκεται στην 11η θέση, ενώ στην 21η συναντούμε την Beyonce, η οποία δείχνει να βρίσκεται στο «peak» της σεξουαλικότητάς της, την περίοδο αυτή.

Η Miley Cyrus, δε, καταλαμβάνει την 25η θέση, γεγονός που αποδεικνύει, ενδεχομένως, ότι η πρόκληση στα όρια της χυδαιότητας δεν είναι ό,τι πιο σέξι πάνω σε μία γυναίκα…

Σε κάθε περίπτωση, και τα 100 ονόματα της λίστας είναι ικανά να… ανάψουν φωτιές στον ανδρικό πληθυσμό, δικαιώνοντας την επιλογή των συντακτών και της διεύθυνσης του Maxim, που είχαν, ασφαλώς, «βαρύ» έργο και «ιερό» καθήκον, αλλά το έφεραν εις πέρας με εξαιρετικά αποτελέσματα…

Zooey Deschanel
Olivia Wilde
Samantha Hoopes
Hayden Panettiere
Emma Stone
Vanessa Hudgens
Ashley Tisdale
Jennifer Love Hewitt
Gina Carano
Demi Lovato
Ronda Rousey
Kellie Pickler
Stana Katic
Emily VanCamp
Jordana Brewster
Nina Dobrev
Carrie Underwood
Morena Baccarin
Miesha Tate
Sarah Dumont
Summer Glau
Melissa Rauch
Sarah Shahi
Danielle Fishel
Kacey Musgraves
Liz Hernandez
Jill Wagner
Jaimie Alexander
Allison Williams
Anna Paquin 
Ana Ivanovic
Alexandra Daddario
Gabrielle Union
Eva Marie
Victoria Justice
Sage Erickson
A.J. Cook

Rebecca Mader
Noureen DeWulf
Lydia Hearst
Lili Simmons
Beth Ostrosky Stern
Caity Lotz
Rebecca Garcia 
 
 
 
 
 
 
www.protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα