Χ.ΜΠΕΒΟΥΔΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ – AB FOOD MARKET: «Μεράκι» και κέφι για τη σωστή εξυπηρέτηση

Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το έτος 2008 και δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής υπεραγοράς τροφίμων. Αποτελεί μέλος του πανελλαδικού δικτύου καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchising) του brand της εταιρείας AB Βασιλόπουλος Α.Ε.

Το κατάστημά μας αποτελεί το σύγχρονο και επώνυμο κατάστημα της περιοχής, με φιλικό και οικείο περιβάλλον αγορών που στοχεύει στην κάλυψη των καθημερινών αναγκών των συμπολιτών μας.

Οι άνθρωποί μας με «μεράκι» και κέφι για τη σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες της τοπικής αγοράς που μας στηρίζει όλο και περισσότερο στους καιρούς οικονομικής δυσχέρειας που διανύουμε.

Με γνώμονα το υψηλό χρέος της «κοινωνικής ευθύνης» που μας διακατέχει είναι υποχρέωσή μας να συνεισφέρουμε στην τοπική μας κοινωνία όπου αλληλεπιδρούμε και αναπτυσσόμαστε.

Με στρατηγικό στόχο ότι η βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρείας μας είναι συνυφασμένη με την ευημερία της τοπικής μας κοινωνίας,ενισχύουμε δυναμικά δράσεις των συμπολιτών μας, ενώνουμε τα χέρια για την πρόοδο της Πόλης μας.

 

Διεύθυνση: Αγίου Τρύφωνος 5, Αμαλιάδα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26220 29120
Email: abamaliadas@hotmail.com
Βρείτε μας στο facebook

 

 

 


Δείτε τον επαγγελματικό οδηγό του patrisnews.com 


Θέλετε να  καταχωρήσετε την επιχείρησής σας;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2621500567 και στο
 patrisnews@gmail.com