Lifestyle

Η Χάιντι Κλουμ αποθεώνει τη χώρα μας: «Ελλάδα, είσαι πανέμορφη»

Ακούστε το άρθρο

Ξεκίνησαν ήδη οι λαμπερές εμφανίσεις των σταρ διεθνούς βεληνεκούς που επιλέγουν την Ελλάδα και τη Μύκονο για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια Χάιντι Κλουμ επέλεξε τη Μύκονο μετά την Κόστα Ρίκα για να περάσει μέρες ξεκούρασης.

Η γερμανικής καταγωγής καλλονή, που υπήρξε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα της εταιρείας εσωρούχων Victoria’s Secret βρέθηκε για λίγες μέρες στη Μύκονο για διακοπές μαζί με τον κατά πολύ νεότερο σύντροφό της, Vito Schnabel.

Το 43χρονο top model ήταν η πρώτη μεγάλη άφιξη της Μυκόνου για φέτος το καλοκαίρι και μετά από συνολικά πέντε ημέρες στο «νησί των ανέμων» και ένα μικρό τουρ στα τριγύρω νησιά, αναχώρησε για την Αμερική, για να συνεχίσει το βαρύ πρόγραμμά της ως μέλος της κριτικής επιτροπής του τηλεοπτικού show America’s Got Talent, ενώ μόλις ολοκλήρωσε και τα γυρίσματα του γερμανικού Next Top Model.

Λίγο πριν φύγει από την Ελλάδα, η Κλουμ ανέβασε ένα υπέροχο βίντεο γράφοντας στη λεζάντα: Ελλάδα, είσαι υπέροχη.

Αυτή ήταν η μοναδική ανάρτηση της Κλουμ από τη Μύκονο, όπου απόλαυσε τον ελληνικό ήλιο, την θάλασσα και τις βόλτες στα σοκάκια.

Splash
Splash

Πηγή: THETOC

Όλη η επικαιρότητα