Ελλάδα

Χαλάνδρι: Σοκ από την οικογενειακή τραγωδία -Τι οδήγησε τον 27χρονο να σκοτώσει τον 4χρονο γιο του και να αυτοκτονήσει

Ακούστε το άρθρο

Είχε διαπληκτιστεί στο τηλέφωνο με τη σύντροφό του – Τραγική φιγούρα η μητέρα του παιδιού -Λύγισαν οι αστυνομικοί 

Σοκ προκαλεί η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε περίπου στις 11 το πρωί στο Χαλάνδρι. 

Πατέρας ηλικίας 27 ετών πυροβόλησε με καραμπίνα τον 4χρονο γιο του μέσα στο διαμέρισμα που ζούσαν. Αφού δολοφόνησε το σπλάχνο του, ο παιδοκτόνος έστρεψε την καραμπίνα πάνω του και αυτοκτόνησε.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμα βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα του δολοφονηθέντος τετράχρονου αγοριού και του αυτόχειρα.

Ο 27χρονος ήταν σε διάσταση με τη μητέρα του παιδιού και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρχαν έντονες διαφωνίες ανάμεσά τους.

Την κατηγορούσε πως διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις και οι καυγάδες τους ήταν συνεχείς και έντονοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ του Σαββάτου τσακώθηκαν μέσω τηλεφώνου.

Η γυναίκα, που είναι σύμφωνα με πληροφορίες Ρομά, προσπαθούσε σήμερα να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά δεν απαντούσε κανείς. Τελικά, πήγε στο σπίτι στο Χαλάνδρι, όπου έμαθε τα τραγικά νέα. Η  μητέρα άρχισε να φωνάζει και ειδοποίησαν οι γείτονες την αστυνομία.

Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο του 27χρονου Γ.Ν., από μικρό παιδί είχε χάσει τον πατέρα του και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν από εύπορη οικογένεια.

«Πέρασε το περιπολικό κάτω από το σπίτι μου πολύ γρήγορα και λέμε κάτι έχει συμβεί. Κατεβαίνουνε κάτω και μαθαίνουμε ότι ένας πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε. Βλέπω τους αστυνομικούς να κατεβαίνουν από το διαμέρισμα με δάκρυα στα μάτια, σας το λέω και ανατριχιάζω. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από αυτό το γεγονός», λέει στο «protothema.gr», κάτοικος της περιοχής.

Γειτόνισά του ζευγαριού λέει στο protothema.gr: «δεν τους γνωρίζαμε. Τους είχαμε δει και φαινόντουσαν ήσυχοι άνθρωποι. Τον πατέρα βλέπαμε τις περισσότερες φορές να παίζει με το παιδί του κάποιες φορές, δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη και σκότωσε το γιο του».

chalandri_egklima_in5
chalandri_egklima_in8
chalandri_egklima_in6
chalandri_egklima_in7
chalandri_egklima_in3
chalandri_egklima_in2
chalandri_egklima_in4
chalandri_egklima_in

protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα