Εκπαίδευση

ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ: Χαμόγελα Επιτυχίας για μια ακόμη χρονιά στα Φροντιστήρια

Ακούστε το άρθρο

Οι καθηγητές των φροντιστηρίων ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε όλους τους μαθητές που κέρδισαν μια θέση στις σχολές των Α.Ε.Ι και Τ.Ε.

Και για όλους εκείνους, που προσπάθησαν αλλά στάθηκαν άτυχοι και δεν πέτυχαν τον στόχο τους, να ξέρουν ότι η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές και μέσα από τις δυσκολίες γινόμαστε δυνατότεροι ώστε να εκπληρώσουμε τα όνειρα μας.

Δείτε τα ονόματα των επιτυχόντων –> Επιτυχίες 2017-σχολή

Διονύσης Μοσχονάς – 1ο Λύκειο Πύργου

Πολιτικών Μηχανικών (Πάτρα)

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιτυχία μου στο τμήμα Πολιτικών μηχανικών. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου και τους καθηγητές μου από τα φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ  για την υποστήριξη και την βοήθεια τους».

Παντελής Καραμάνης – 2ο Λύκειο Πύργου

Ιατρική (Αλεξανδρούπολη)

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την εισαγωγή μου στην Ιατρική. Ήταν η πρώτη μου επιλογή. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου, τον Θεό, τους καθηγητές μου από τα φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ, καθώς και τον καθηγητή μου Σάκη Παπαδόπουλο. Δεν έχω κάποια σχέδια για το μέλλον, αφού η Ιατρική ήταν όνειρο ζωής από μικρό παιδί».

Λάμπρος Καφεντζής – 3ο Λύκειο Πύργου

Τμήμα Πολιτικών μηχανικών Μετσόβιο Πολυτεχνείο

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την εισαγωγή μου στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους καθηγητές του σχολείου μου και τους καθηγητές μου από τα Φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ, που με βοήθησαν και μου συμπαραστάθηκαν στον δύσκολο αγώνα μου. Ανυπομονώ για το νέο μου ξεκίνημα».

Γιάννος Μητσέλος –  1ο Λύκειο Πύργου

Ιατρική (Θεσσαλονίκη)

«Νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για τα αποτελέσματα. Ήταν η επιβράβευση για μια δύσκολη και απαιτητική προσπάθεια και ευχαριστώ από καρδιάς την οικογένεια μου και τους καθηγητές μου. Τώρα αρχίζει κάτι καινούριο για όλα τα παιδιά. Συγχαρητήρια σε όλους και εύχομαι καλές σπουδές και καλή φοιτητική ζωή

Μαρία Λόλη –   1ο Λύκειο Πύργου

Νομική (Αθήνα)

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί η εισαγωγή μου στη Νομική Αθήνας – που ήταν η πρώτη μου επιλογή – δικαιώνει τους κόπους και τις προσπάθειες ετών. Μέχρι να φτάσω εδώ, είχα την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση των καθηγητών μου από τα φροντιστήρια «Ορόσημο – Θαλής» και του σχολείου μου, τους οποίους ευχαριστώ πάρα πολύ όπως επίσης και την οικογένεια μου για την στήριξή της μέχρι εδώ αλλά και στην συνέχεια των σπουδών μου».

Κωνσταντίνα Μενύχτα – 4ο Λύκειο Πύργου

Ιατρική (Αθήνα)

«Αν και η βαθμολογία που είχα συγκεντρώσει μου επέτρεπε να διεκδικώ με αξιώσεις την εισαγωγή μου στην Ιατρική Αθήνας, ωστόσο, όταν είδα την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η χαρά και η ανακούφιση ήταν μεγάλη για την ολοκλήρωση – με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αποτέλεσμα – μιας δύσκολης προσπάθειας. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο φροντιστήριο Ορόσημο-Θαλής για την βοήθεια τους καθώς και την οικογένεια μου για την στήριξή της».

Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου – 4ο Λύκειο Πύργου

Ψυχολογία (Θεσσαλονίκη)

«Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων με βρίσκει ενθουσιασμένη και χαρούμενη, αφού η Ψυχολογία ήταν η σχολή της πρώτης μου επιλογής και μετά από μεγάλη προσπάθεια, ο στόχος επετεύχθη. Όλα αυτά τα χρόνια, η οικογένεια μου ήταν συνεχώς δίπλα μου και με βοηθούσε σε όποια δυσκολία αντιμετώπιζα γι’ αυτό και την ευχαριστώ, όπως και τους καθηγητές μου από τα φροντιστήρια «Ορόσημο – Θαλής» και του σχολείου μου, που ήταν συμπαραστάτες  σε όλη αυτή τη δύσκολη πορεία».

Αθανάσιος Βασιλακόπουλος – 2ο Λύκειο Πύργου

Κτηνιατρική (Καρδίτσα)

«Είχα λίγη αγωνία, γιατί υπήρχε το ενδεχόμενο ανόδου των βάσεων, γι’ αυτό και όταν είδα τα αποτέλεσμα ένιωσα χαρά και ανακούφιση, καθώς η Κτηνιατρική ήταν από τις πρώτες επιλογές μου. Ευχαριστώ την οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου σε όλη αυτή την προσπάθεια καθώς και τους καθηγητές μου για την πολύτιμή βοήθειά τους. Από εδώ και πέρα ξεκινά ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή μου και σίγουρα υπάρχει λίγη αγωνία».

Κώστας Καρούμπαλης – 1ο Λύκειο Πύργου

Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ) – Κατεύθυνση Τεχνολογικής Υποστήριξης

«Αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένος για την εισαγωγή μου στη σχολή πρώτης προτίμησής μου και βαθιά δικαιωμένος για την προσπάθειά και την επιλογή μου να αφήσω την περσινή μου σχολή στο Πολυτεχνείο Ιωαννίνων. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς και τους καθηγητές μου για τη στήριξη τους, στη δύσκολη απόφαση να ξαναδώσω Πανελλαδικές. Πλέον πιστεύω ότι ανοίγονται νέες προοπτικές και το μέλλον επιφυλάσσει και άλλες χαρές».

Αμαλία Σοφιανοπούλου – 2ο Λύκειο Πύργου

Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας (Θεσσαλονίκη)

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα και την εισαγωγή μου στο τμήμα Δημοσιογραφίας του  Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ανυπομονώ για το νέο μου ξεκίνημα ως φοιτήτρια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την υποστήριξη της, τους καθηγητές μου στο σχολείο και το φροντιστήριο και ιδιαίτερα την φιλόλογο μου Νατάσα Αλεξανδροπούλου για την πολύτιμη βοήθεια της».

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές Καλές Σπουδές!

Οι καθηγητές μας:

Αλεξανδροπούλου Νατάσα -Φιλόλογος

Αλεξοπούλου Κατερίνα- Φιλόλογος

Αποστολοπούλου Ευγενία -Μαθηματικός

Βόλλαρης Γιάννης -Φυσικός

Βορλόκα Μαρία -Φιλόλογος

Γιαννακόπουλος Θανάσης -Μαθηματικός

Γιαννακόπουλος Θανάσης -Φυσικός

Γιαννακοπούλου Ειρήνη -Χημικός

Γιαννοπούλου Ανδριάνα -Φιλόλογος

Γκίκα Κωνσταντίνα -Οικονομολόγος

Γκιουμέ Ιωάννα -Βιολόγος

Δεμέκα Θεώνη -Πληροφορικός

Κανελλάκης Μαρίνος -Φυσικός

Καραχάλιος Νίκος -Φυσικός

Κοπανιτσάνος Μάκης -Χημικός

Κοπανιτσάνος Μιχάλης -Φιλόλογος

Λέντζιου Έλενα -Φιλόλογος

Μακρή Σταυρούλα -Πληροφορικός

Μοσχονάς Σωκράτης -Μαθηματικός

Μπρίκος Πάνος -Μαθηματικός

Παναγοπούλου Κατερίνα -Φιλόλογος

Παπαδοπούλου Σίλια -Φιλόλογος

Ροζή Κυριακή -Φιλόλογος

Ταυλόπουλος Κωνσταντίνος- Μαθηματικός

Χατζηδάκης Πάνος- Χημικός

Χορτάτου Ράνια -Βιολόγος

Ψαράκη Ζέφη -Φιλόλογος

Όλη η επικαιρότητα