Ψυχαγωγία

Χαμός (και πάλι) με τις νέες διαφημίσεις της Jumbo

Ακούστε το άρθρο

Μια ακόμη διαφήμιση της αλυσίδας Jumbo, απασχολεί το πανελλήνιο, και πυροδοτεί αντιδράσεις για το περιεχόμενο της.

Η κύρια αντίδραση αφορά στην εμφάνιση του ομόφυλου ζευγαριού, ως πελάτες της αλυσίδας στο νέο διαφημιστικό σπότ, με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν στα social media και τις διάφορες ιστοσελίδες, κατηγορώντας την εταιρία και τη διαφημιστική της ότι προσβάλει την ελληνική οικογένεια, αλλά και ότι προβάλει χυδαία πρότυπα σε μικρά παιδιά.

Επιστολή 37χρονου, πατέρα τεσσάρων παιδιών, κάνει το γύρο του διαδικτύου, που κατηγορεί το σποτ ότι θίγει τα συνταγματικά οριζόμενα “χρηστά ήθη”, ενώ άρθρα κατηγορούν την εταιρία ότι συμπαρατάσσεται με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η εκπομπή της διαφήμισης συνέπεσε με την ψήφιση του νομοσχεδίου περί αλλαγής φύλλου.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της αλυσίδας, κ.Α. Βακκάκη, τόσο τα κεντρικά γραφεία της αλυσίδας στο Μοσχάτο όσο και διάφορα καταστήματα του δικτύου έγιναν “καμβάς” για ακραία υβριστικά συνθήματα. Ο ίδιος δέχθηκε επίσης κριτική -και μάλιστα από το οικείο περιβάλλον του- για την πολιτική ορθότητα άλλου σποτ (της ίδιας καμπάνιας), στην οποία εμφανίζεται έγχρωμος αλλοδαπός εργάτης μαζί με λευκό αστό, ως πελάτες. Κατά τον κ.Βακκάκη πάντως η καμπάνια ενσωματώνει “φωτογραφίες” της σημερινής ελληνικής πραγματικότητας.

Πηγή: news247.gr 

Όλη η επικαιρότητα