Περίεργα

Χαμός με viral βίντεο 18χρονης που τη δείχνει να βάφεται με τους… όρχεις του φίλου της

Ακούστε το άρθρο

«Είναι αρκετά αποτελεσματικό γιατί είναι ζεστά», ακούγεται να επισημαίνει η Hines στο βίντεο για τα… «σφουγγαράκια» του αγαπημένου της

Το βραβείο του πιο… παράξενου viral βίντεο της ιστορίας του Ίντερνετ διεκδικεί μια 18χρονη νεαρή Αμερικανίδα, η οποία ανέβασε πρόσφατα στο Twitter ένα βίντεο που τη δείχνει – ούτε λίγο ούτε πολύ – να βάφεται χρησιμοποιώντας ως σφουγγαράκι τους… όρχεις του φίλου της.

H νεαρή Johnna Hines «πήρε» το trend των make up artist που χρησιμοποιούν τελευταία ανορθόδοξα υλικά, όπως αβγά ή κάλτσες, για να απλώσουν το φον ντε τεν στα πρόσωπα των πελατισσών τους, και το… τερμάτισε, χρησιμοποιώντας τα γεννητικά όργανα του αγοριού της για να πετύχει το τέλειο look.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η ευθύνη δεν ανήκει μόνο στην ίδια, αλλά και στους χιλιάδες follower της στο Twitter, που ψήφισαν υπέρ της δημιουργίας αυτού του τολμηρού βίντεο όταν η νεαρή τους ρώτησε μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας.

«Θέλετε να ανεβάσω ένα βίντεο στο οποίο χρησιμοποιώ τους όρχεις του Damon ως σφουγγαράκι μακιγιάζ», ρώτησε η τολμηρή νεαρή, με το 59% των follower της να απαντούν «ναι» και 41% να προσπαθούν να την αποτρέψουν.

Ούσα δημοκρατική κοπέλα, η Hines δεν μπορούσε παρά να σεβαστεί τη γνώμη της πλειοψηφίας και να δημοσιεύσει το βίντεο, επισημαίνοντας μάλιστα την… πρακτικότητα της ιδέας. «Είναι αρκετά αποτελεσματικό γιατί είναι ζεστά και απλώνεται το μέικ απ ομοιόμορφα», ακούγεται να επισημαίνει η Hines στο βίντεο για τα… «σφουγγαράκια» του αγαπημένου της.

Όπως θα περίμενε κανείς, το βίντεο σάρωσε το διαδίκτυο, συγκεντρώνοντας χιλιάδες retweet αλλά και σχόλια που εξέφραζαν μια γκάμα συναισθημάτων, από σοκ και αηδία μέχρι… απορία και θαυμασμό για τα κότσια της νεαρής.

protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα