Χαρά και συγκίνηση για τους 839 επιτυχόντες της Ηλείας – Φωτογραφίες και δηλώσεις των «πρωταγωνιστών»

Τέλος αγωνίας για Ηλείους υποψήφιους και τις οικογένειές τους καθώς χθες το πρωί δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Παιδείας οι βάσεις εισαγωγής των υποψηφίων στις σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Οι καταστάσεις με τα ονόματα των επιτυχόντων εστάλησαν ηλεκτρονικά στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και από εκεί στα σχολεία, όπου και αναρτήθηκαν για την ενημέρωση των υποψηφίων.

Στην Ηλεία, από τους 839 συνολικά επιτυχόντες, οι 565 εισήχθησαν στα ΑΕΙ και οι 274 στα ΤΕΙ της χώρας.

-ΒΑΣΕΙΣ 2017-

Καλές σπουδές…

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Βασίλης Δημητρέλλος, δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους νέους φοιτητές για την επίτευξη των στόχων τους, αλλά και τους εκπαιδευτικούς για τη συμβολή τους στην επιτυχία των μαθητών. «…Η επιτυχία τους αυτή αποτελεί ένα σημαντικό ξεκίνημα στο δρόμο προς την απόκτηση της εξειδικευμένης γνώσης, που οδηγεί σ’ ένα ελπιδοφόρο μέλλον σπουδών, επαγγελματικής αποκατάστασης και συνολικής προόδου. Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων που έπαιξαν ο καθένας τον δικό του καθοριστικό ρόλο, ώστε να συντελεστεί η τελική επιτυχία των μαθητών μας με την είσοδό τους στις σχολές της επιλογής τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση», είπε ο κ. Δημητρέλλος, και μη παραλείποντας να δώσει και μια συμβουλή, στους μαθητές που δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποια σχολή της προτίμησής τους. «…Η μη επίτευξη αυτού του στόχου δεν πρέπει να λογαριάζεται ως αποτυχία. Είναι προτιμότερο να αντιμετωπιστεί σαν μια χρήσιμη εμπειρία, απ’ αυτές που η ζωή είναι γεμάτη και που η αξιοποίησή τους είναι στο χέρι του καθενός».

Τέλος, ευχήθηκε «κάθε καλό σε όλους, τόσο για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, όσο και για τη συνέχιση του συναρπαστικού ταξιδιού της ζωής».

Οι μεγάλες επιτυχίες από τα Λύκεια του Πύργου

Γιάννος Μητσέλος –  1ο Λύκειο Πύργου

Ιατρική (Θεσσαλονίκη)

«Νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για τα αποτελέσματα. Ήταν η επιβράβευση για μια δύσκολη και απαιτητική προσπάθεια και ευχαριστώ από καρδιάς την οικογένεια μου και τους καθηγητές μου. Τώρα αρχίζει κάτι καινούριο για όλα τα παιδιά. Συγχαρητήρια σε όλους και εύχομαι καλές σπουδές και καλή φοιτητική ζωή

Φωτεινή Γιαννοπούλου – 1ο Λύκειο Πύργου

Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας (Αθήνα)

«Γνωρίζοντας από τον Ιούνιο την βαθμολογία, το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο, καθώς είναι η πρώτη μου προτίμηση. Ωστόσο, η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων με γέμισε μεγάλη χαρά όπως και το γεγονός της καλής θέσης εισαγωγής (4η σειρά). Θέλω να ευχαριστήσω τον καθηγητή μου Σάκη Παπαδόπουλο, την οικογένεια μου και τους καθηγητές του σχολείου μου, που με βοήθησαν στο να πετύχω το όνειρό μου. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ευχάριστη αναμονή και ενθουσιασμός για την νέα σελίδα που ανοίγει στη ζωή μου».

Παναγιώτης Μισύρης – 1ο Λύκειο Πύργου

Νομική (Αθήνα)

«Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο, αφού είχα συγκεντρώσει αρκετά παραπάνω μόρια, αλλά με την ανακοίνωσή τους ανακουφίστηκα και χάρηκα πολύ, καθώς ήταν η πρώτη μου επιλογή και η σχολή και η πόλη. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο φροντιστήριο για την στήριξή τους στην προσπάθεια μου καθώς και την οικογένεια μου».

Μαρία Λόλη –   1ο Λύκειο Πύργου

Νομική (Αθήνα)

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί η εισαγωγή μου στη Νομική Αθήνας – που ήταν η πρώτη μου επιλογή – δικαιώνει τους κόπους και τις προσπάθειες ετών. Μέχρι να φτάσω εδώ, είχα την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση των καθηγητών μου από τα φροντιστήρια «Ορόσημο – Θαλής» και του σχολείου μου, τους οποίους ευχαριστώ πάρα πολύ όπως επίσης και την οικογένεια μου για την στήριξή της μέχρι εδώ αλλά και στην συνέχεια των σπουδών μου».

Αμαρίλντο Γκέλι – 1ο Λύκειο Πύργου

Κτηνιατρική (Καρδίτσα)

«Ένιωσα τεράστια ανακούφιση γιατί πέτυχα την Σχολή που ήθελα και βλέπω ότι το όνειρο μου πραγματοποιήθηκε. Υπήρχαν άνθρωποι που  με βοήθησαν πολύ να φτάσω μέχρι εδώ, οι καθηγητές μου στο σχολείο και στο φροντιστήριο ΑΛΜΑ καθώς επίσης η οικογένειά μου και οι φίλοι μου, και τους ευχαριστώ. Από εδώ και πέρα υπάρχει λίγη αγωνία για να δω πως είναι η Σχολή καθώς και ευχάριστη αναμονή για τη φοιτητική ζωή».

Διονύσης Μοσχονάς – 1ο Λύκειο Πύργου

Πολιτικών Μηχανικών (Πάτρα)

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιτυχία μου στο τμήμα Πολιτικών μηχανικών. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου και τους καθηγητές μου από τα φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ  για την υποστήριξη και την βοήθεια τους».

Κώστας Καρούμπαλης – 1ο Λύκειο Πύργου

Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ) – Κατεύθυνση Τεχνολογικής Υποστήριξης

«Αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένος για την εισαγωγή μου στη σχολή πρώτης προτίμησής μου και βαθιά δικαιωμένος για την προσπάθειά και την επιλογή μου να αφήσω την περσινή μου σχολή στο Πολυτεχνείο Ιωαννίνων. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς και τους καθηγητές μου για τη στήριξη τους, στη δύσκολη απόφαση να ξαναδώσω Πανελλαδικές. Πλέον πιστεύω ότι ανοίγονται νέες προοπτικές και το μέλλον επιφυλάσσει και άλλες χαρές».

Κατερίνα Λάλη – 2ο Λύκειο Πύργου

Ιατρική (Πάτρα)

«Παρόλο που η υψηλή βαθμολογία  μου  επέτρεπε να νιώθω ασφάλεια για την είσοδό μου στην Ιατρική Πατρών, οπωσδήποτε υπήρχε αγωνία για τα τελικά αποτελέσματα. Είμαι ιδιαίτερα περήφανη που μου δίνεται η ευκαιρία να σπουδάσω Ιατρική γιατί θεωρώ ότι η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι λειτούργημα και όχι επάγγελμα. Ξέρω ότι ο αγώνας τώρα αρχίζει και ότι έχω ανέβει απλώς το πρώτο σκαλοπάτι. Ανυπομονώ όμως να ξεκινήσει αυτός ο καινούριος συναρπαστικός κύκλος της ζωής μου. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τους καθηγητές μου από το φροντιστήριο «ΑΝΟΔΟΣ», τον Μαθηματικό μου, τον Βιολόγο μου και την οικογένεια μου που με βοήθησαν στον αγώνα μου. Εύχομαι στους μαθητές της επόμενης Γ΄ Λυκείου δύναμη και πίστη στα όνειρά τους».

Παντελής Καραμάνης – 2ο Λύκειο Πύργου

Ιατρική (Αλεξανδρούπολη)

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την εισαγωγή μου στην Ιατρική. Ήταν η πρώτη μου επιλογή. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου, τον Θεό, τους καθηγητές μου από τα φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ, καθώς και τον καθηγητή μου Σάκη Παπαδόπουλο. Δεν έχω κάποια σχέδια για το μέλλον, αφού η Ιατρική ήταν όνειρο ζωής από μικρό παιδί».

 


Θάλεια Αγγελοπούλου –

2ο Λύκειο Πύργου

Φαρμακευτική (Πάτρα)

«Μια δύσκολη χρονιά με πολύ διάβασμα, άγχος και κούραση έφτασε στο τέλος της! Καινούριοι δρόμοι ανοίγονται τώρα μπροστά μας! Μας περιμένουν νέες εμπειρίες, νέες φιλίες, νέες γνώσεις! Δεν είχα αγωνία για το αποτέλεσμα, μιας και είχα πολλά μόρια παραπάνω από την βάση της σχολής στην οποία πέτυχα. ‘Όλα τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν και εύχομαι σε όλους τους συμμαθητές και φίλους καλή σταδιοδρομία

Ιάσωνας Λουκόπουλος – 2ο Λύκειο Πύργου

Νομική (Αθήνα)

«Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που κατάφερα να πετύχω το στόχο μου. Τώρα προσμένων την έναρξη της φοιτητικής μου ζωής στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Στόχος μου είναι, με τις γνώσεις που θα αποκομίσω από τη Σχολή μου, να προσφέρω το καλύτερο δυνατό στο κοινωνικό σύνολο».


Νίκος Τσουκαλάς – 2ο Λύκειο Πύργου

Νομική (Αθήνα)

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς ανταμείφθηκαν. Το κλίμα είναι γιορτινό. Και ανυπομονώ να μπω στα «βάσανα» και τις χαρές που μπορεί να περιέχει η φοιτητική ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους φροντιστές μου και τους καθηγητές μου: την κα Γιολάντα Αποστολοπούλου  και τον κο Άγγελο Ξυνή που αποτελούν σημαντικό μέρος της επιτυχίας μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ!»

dav

Παύλος Λιαρόπουλος – 2ο Λύκειο Πύργου

Νομική (Θεσσαλονίκη)

«Είναι μεγάλη ικανοποίηση να βλέπεις τους κόπους  μιας ολόκληρης χρονιάς να ανταμείβονται εν τέλει. Το φετινό σχολικό έτος ήταν δύσκολο, αλλά το αποτέλεσμα δικαίωσε κάθε προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για την στήριξη και τους καθηγητές μου για τις γνώσεις που μου προσέφεραν».

 

Αθανάσιος Βασιλακόπουλος – 2ο Λύκειο Πύργου

Κτηνιατρική (Καρδίτσα)

«Είχα λίγη αγωνία, γιατί υπήρχε το ενδεχόμενο ανόδου των βάσεων, γι’ αυτό και όταν είδα τα αποτέλεσμα ένιωσα χαρά και ανακούφιση, καθώς η Κτηνιατρική ήταν από τις πρώτες επιλογές μου. Ευχαριστώ την οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου σε όλη αυτή την προσπάθεια καθώς και τους καθηγητές μου για την πολύτιμή βοήθειά τους. Από εδώ και πέρα ξεκινά ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή μου και σίγουρα υπάρχει λίγη αγωνία».

Αλέξανδρος Βασιλόπουλος – 2ο Λύκειο Πύργου

Πολιτικών Μηχανικών (Αθήνα)

«Αν και το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο, λόγω της βαθμολογίας μου, ωστόσο με την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αισθάνομαι ανακούφιση γιατί οι κόποι μου ανταμείβονται καθώς επίσης χαρά και ικανοποίηση γιατί πραγματοποιείται ένα μεγάλο όνειρο. Αυτή τη στιγμή υπερισχύουν αυτά τα συναισθήματα ενώ στις επόμενες ημέρες πιστεύω ότι θα υπάρξει και λίγη αγωνία για την έναρξη των σπουδών αλλά για την επαγγελματική αποκατάσταση στην πορεία».

Θεόδωρος Κορδάτος – 2ο Λύκειο Πύργου

Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών (Πάτρα)

«Είχα πάρει την απόφασή μου από καιρό, όσον αφορά στην επιλογή της σχολής. Αγωνία δεν είχα ιδιαίτερη, αφού ήξερα από την ημέρα ανακοίνωσης των βαθμολογιών ότι είχα πετύχει το στόχο μου. Στην ουσία τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και επόμενος μεγάλος στόχος είναι η αποφοίτηση από τη σχολή»

Κώστας Σκουτέρης – 2ο Λύκειο Πύργου

Αρχιτεκτόνων Μηχανικών (Ιωάννινα)

«Μπορώ να πω, πως, ήμουν αρκετά σίγουρος για το αν έχω περάσει στη Σχολή που θέλω. Έτσι, το μόνο που ένιωσα ήταν ανακούφιση γιατί οι κόποι μου ανταμείφτηκαν. Αυτό ήθελα να ακολουθήσω από μικρός και είμαι αρκετά έτοιμος να το αντιμετωπίσω. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους καθηγητές μου, τους φίλους και την κοπέλα μου που μου στάθηκαν σ’ αυτόν τον αγώνα και με στήριζαν από την αρχή  μέχρι το τέλος».

Αμαλία Σοφιανοπούλου – 2ο Λύκειο Πύργου

Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας (Θεσσαλονίκη)

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα και την εισαγωγή μου στο τμήμα Δημοσιογραφίας του  Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ανυπομονώ για το νέο μου ξεκίνημα ως φοιτήτρια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την υποστήριξη της, τους καθηγητές μου στο σχολείο και το φροντιστήριο και ιδιαίτερα την φιλόλογο μου Νατάσα Αλεξανδροπούλου για την πολύτιμη βοήθεια της».

Μαριάννα Κομιώτη – 2ο Λύκειο Πύργου

Επιστήμη Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τρίκαλα)

«Ευχαριστώ τον Θεό, τους γονείς μου και όλους τους καθηγητές μου για την εκπλήρωση του στόχου μου. Το ΤΕΦΑΑ αποτελεί μια συνειδητή επιλογή εκλογής με επαγγελματικό αντίκρισμα. Συγχαίρω και τους συμμαθητές μου για τις επιτυχίες τους και εύχομαι καλή δύναμη σε αυτούς που θα ξαναπροσπαθήσουν».


Χαραλαμπία Κρητικού – 3ο Λύκειο Πύργου

Εργοθεραπεία (Αθήνα)

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για το αποτέλεσμα, που αν και δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή, θεωρώ πως η Εργοθεραπεία – στην οποία εισήχθην 1η – είναι μια προοπτική που μπορεί να με βοηθήσει να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα στον δρόμο αυτό που ονομάζεται ζωή!! Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους καθηγητές του σχολείου μου καθώς επίσης και τη Φιλόλογο μου Παρασκευή Μπιμπή και τον Φυσικό μου Θανάση Γιαννακόπουλο του Φροντιστηρίου «Ορόσημο-Θαλής» επειδή χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να φτάσω εδώ που βρίσκομαι σήμερα. Τους ευχαριστώ, λοιπόν, που στάθηκαν δίπλα μου σ’ αυτή τη δύσκολη χρονιά παρέχοντας μου τις γνώσεις τους και πάνω από όλα στηρίζοντας με ψυχολογικά».

Αγγελική Καψοκοίλη – 3ο Λύκειο Πύργου

Ψυχολογία (Ρέθυμνο)

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και χάρηκα απίστευτα, γιατί η Ψυχολογία Κρήτης ήταν η πρώτη μου επιλογή. Ο ενθουσιασμός μου ήταν πολύ μεγάλος όταν είδα επίσημα γραμμένο το όνομά μου στις καταστάσεις του Υπουργείου, γιατί ένιωσα  ότι οι κόποι μου δικαιώθηκαν. Είμαι πολύ χαρούμενη που πλέον είμαι φοιτήτρια και ελπίζω όταν αποφοιτήσω, τα πράγματα να είναι καλύτερα και να υπάρχει δουλειά για όλους μας. Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τους δικού μου ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου και στήριξαν την επιλογή μου με κάθε τρόπο, τους φίλους μου και τους αγαπημένους μου καθηγητές του σχολείου και του φροντιστηρίου «Εξέλιξη» που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία μου. Καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά και καλή μας αρχή».

Λάμπρος Καφεντζής – 3ο Λύκειο Πύργου

Τμήμα Πολιτικών μηχανικών Μετσόβιο Πολυτεχνείο

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την εισαγωγή μου στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους καθηγητές του σχολείου μου και τους καθηγητές μου από τα Φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ, που με βοήθησαν και μου συμπαραστάθηκαν στον δύσκολο αγώνα μου. Ανυπομονώ για το νέο μου ξεκίνημα».

Γιάννης Τουρής – 3ο Λύκειο Πύργου

Εφαρμοσμένης Πληροφορικής (Θεσσαλονίκη)

«Δεν είχα ιδιαίτερη αγωνία, γιατί είχα αρκετά μόρια παραπάνω από την σχολή της πρώτης μου επιλογής, στην οποία εισήχθην στην 3η θέση, κάτι που με αιφνιδίασε ευχάριστα. Με την ανακοίνωση των βάσεων κλείνει ένα δύσκολο κεφάλαιο και αρχίζει ένα καινούργιο, το οποίο αναμένω. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου καθώς επίσης τους καθηγητές του σχολείου και τους φροντιστές μου, για την βοήθεια και στήριξή τους σε αυτή την προσπάθεια».

Λίνα Λύγκα – 4ο Λύκειο Πύργου

Ιατρική (Ηράκλειο)

«Η εκπαιδευτική διαδικασία είναι ενιαία. Γι’ αυτό ευχαριστώ τους δασκάλους μου στο δημοτικό σχολείο, τους καθηγητές μου στο γυμνάσιο και στο λύκειο, τους ανθρώπους που συνεργάστηκα τα τελευταία δύο χρόνια, την οικογένεια και τους φίλους μου. Το θετικό αποτέλεσμα βασίζεται στο οργανωμένο, πειθαρχημένο και αισιόδοξο διάβασμα. Τέλος, ως νέοι ας μην εγκαταλείψουμε το όνειρο και την ελπίδα για ένα καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα σε μια ελεύθερη χώρα. Καλή φοιτητική ζωή σε όλους!».

Κωνσταντίνα Μενύχτα – 4ο Λύκειο Πύργου

Ιατρική (Αθήνα)

«Αν και η βαθμολογία που είχα συγκεντρώσει μου επέτρεπε να διεκδικώ με αξιώσεις την εισαγωγή μου στην Ιατρική Αθήνας, ωστόσο, όταν είδα την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η χαρά και η ανακούφιση ήταν μεγάλη για την ολοκλήρωση – με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αποτέλεσμα – μιας δύσκολης προσπάθειας. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο φροντιστήριο Ορόσημο-Θαλής για την βοήθεια τους καθώς και την οικογένεια μου για την στήριξή της».

Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου – 4ο Λύκειο Πύργου

Ψυχολογία (Θεσσαλονίκη)

«Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων με βρίσκει ενθουσιασμένη και χαρούμενη, αφού η Ψυχολογία ήταν η σχολή της πρώτης μου επιλογής και μετά από μεγάλη προσπάθεια, ο στόχος επετεύχθη. Όλα αυτά τα χρόνια, η οικογένεια μου ήταν συνεχώς δίπλα μου και με βοηθούσε σε όποια δυσκολία αντιμετώπιζα γι’ αυτό και την ευχαριστώ, όπως και τους καθηγητές μου από τα φροντιστήρια «Ορόσημο – Θαλής» και του σχολείου μου, που ήταν συμπαραστάτες  σε όλη αυτή τη δύσκολη πορεία».

Δρόσος Κονδύλης – 2ο ΕΠΑΛ Πύργου

Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου

«Αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί πάω στη σχολή της επιλογής μου. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο της ζωής μου. Ο σταθερός υποστηρικτής της ζωής μου, θα συνεχίσει να είναι μαζί μου στη Ρόδο μέχρι την ανεξαρτησία μου».

Φοιτητές από τα θρανία του Κάμπου

 

Γεωργοπούλου Μαρία Ζωή  (ΓΕΛ Βαρθολομιού )

Οικονομικό ΣΣΑΣ

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Ήταν το επιστέγασμα μιας σκληρής προσπάθειας χρόνων. Την επιτυχία οφείλω στο μεθοδικό διάβασμα και στην ψυχολογική υποστήριξη της οποίας έτυχα από τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου. Θέλω να ολοκληρώσω επιτυχώς τις σπουδές μου και να είμαι μια άξια αξιωματικός».

Λευκαδίτη  Μαρία Ζωή (ΓΕΛ Βαρθολομιού)

Διαιτολογίας-Διατροφής  Χαροκόπειο

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου που σε κάθε επιτυχία αλλά και σε κάθε απογοήτευση με στήριξε και με στηρίζει, στους καθηγητές μου για την βοήθεια και την αφοσίωση τους στο έργο αυτό αλλά και στους φίλους μου. Δεν ήταν πρώτη επιλογή μου η σχολή, αλλά είμαι ικανοποιημένη. Στερήθηκα αρκετά πράγματα στην καθημερινότητα μου, ενώ δεν έλειπαν τα νεύρα και τα δάκρυα.»

Σχοινάς  Ιωάννης  (ΓΕΛ Βαρθολομιού)

Μηχανολόγων Μηχανικών Πάτρα

«Πρώτα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και τους γονείς μου.  Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την Σχολή που πέρασα. Στόχος μου τώρα είναι να ολοκληρώσω με επιτυχία τις σπουδές μου. Στις Πανελλήνιες συνάντησα δυσκολίες, αλλά με την βοήθεια γονέων και καθηγητών παρέμεινα ψύχραιμος και υπομονετικός.»

 

Αλεξανδρόπουλος  Σταμάτης (ΓΕΛ Λεχαινών)

Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΕΜΠ

 «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και φυσικά από την σχολή που πέρασα. Έκανα συστηματική μελέτη και δικαιώθηκα. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους καθηγητές μου στο Λύκειο και το φροντιστήριο  για το σημερινό αποτέλεσμα. Τώρα ξεκινά μια καινούργια ζωή.»

Ψαράς Χρήστος (ΓΕΛ Λεχαινών)

Νομική Θεσσαλονίκης

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Η προσπάθεια που κατέβαλα καρποφόρησε .. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους γονείς μου ,τους φίλους και τους καθηγητές που μου συμπαραστάθηκαν και με συνεπικούρησαν στον δύσκολο αυτό αγώνα. Η αρωγή τους για μένα ήταν ολκής. Στόχος τώρα να συνεχίσω με επιτυχία τις σπουδές μου.»

Κατσαούνιας Αριστείδης (ΓΕΛ Ανδραβίδας)

Νομική Αθηνών

  «Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την σχολή που πέρασα που άλλωστε ήταν η πρώτη επιλογή μου. Ευχαριστώ τον Θεό, την Παναγία και τον πνευματικό μου που πέτυχα αυτό το αποτέλεσμα. Είχα προβλήματα υγείας  αλλά μου έδωσαν δύναμη να φθάσω μέχρι εδώ. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους καθηγητές μου, τον πατέρα μου και την μητέρα μου για την στήριξή τους.»

 

Βασιλική Λευκαδίτη  (ΓΕΛ Ανδραβίδας)

Ψυχολογίας Αθήνα ΕΚΠΑ

«Με ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Ήταν μία πολύ δύσκολη και απαιτητική Χρονιά. Θεωρώ ότι έδωσα το εκατό τοις εκατό του εαυτού μου και σε αυτό συνέβαλε η στήριξη που έλαβα από την οικογένεια μου, τους φίλους μου και τους καθηγητές μου»

Παπανικολάου Ζωή (ΓΕΛ Ανδραβίδας)

Νομική Αθηνών

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη, αφού ήταν επιλογή μου η συγκεκριμένη Σχολή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές και τους φροντιστές μου που ήταν δίπλα μου όλο αυτόν το καιρό. Το συστηματικό διάβασμα και η οργάνωση του χρόνου, χωρίς άγχος, είναι η ουσιαστική συμβουλή που μπορώ να δώσω μετά από αυτήν την εμπειρία»

 

Καλύβα Γεωργία (ΓΕΛ Βάρδας)

Χημείας Πάτρα

 «Αισθάνομαι δικαιωμένη αφού η σχολή είναι επιλογή μου.. Ευχαριστώ όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου, τους γονείς μου και τους καθηγητές μου.Από σήμερα ξεκινά μια νέα πορεία και στόχος μου είναι να την διανύσω με επιτυχία »

 

Αθανασοπούλου Μαριλένα (ΓΕΛ Βάρδας)

Νομική Κομοτηνή

«Είμαι ευχαριστημένη από το σημερινό αποτέλεσμα και αισθάνομαι ότι δικαιώθηκε ο κόπος μου. Πέτυχα την πρώτη μου επιλογή που είναι η Νομική Κομοτηνής. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μου που με στήριξαν, και στους καθηγητές μου που με δίδαξαν με τον καλύτερο τρόπο».

 

Περιβολάρης Αλέξανδρος Φίλιππος  (ΓΕΛ Γαστούνης)

Σχολή Μονίμων Υπαξ/ων Αεροπορίας

«Είμαι πολύ χαρούμενος από την σημερινή εξέλιξη. Ευχαριστώ τους γονείς μου και τους καθηγητές μου που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα που έδωσα. Θέλω να είναι ένας άξιος και ικανός αξιωματικός και να υπηρετήσω την πατρίδα μου»

Ραμαντά Κωνσταντίνα (ΓΕΛ Ανδραβίδας )

Χημικών Μηχανικών  Θεσσαλονίκη

«Η πρώτη επιλογή μου ήταν η Ιατρική αλλά τελικά πέρασα Χημικός Μηχανικός. Ήταν μια δύσκολη χρονιά και έκανα ό, τι καλύτερο μπορούσα. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους καθηγητές μου στο Λύκειο αλλά και το φροντιστήριο  για το αποτέλεσμα»»

 

Σκαλτσά Αικατερίνη (ΓΕΛ Ανδραβίδας)

Ψυχολογία ΕΚΠΑ

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς η ψυχολογία ήταν η πρώτη μου επιλογή και ο βασικός μου στόχος κατά τα σχολικά μου χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω όσους ήταν δίπλα μου και με στήριξαν σε αυτή τη προσπάθεια».

Οι αριστούχοι των Λυκείων της Αμαλιάδας

-Θεοδώρα Πατρινού (Αρχιτεκτόνων Μηχανικών- Αθήνα) (2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας)

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί εισάγομαι στην σχολή που ήταν η πρώτη μου επιλογή. Ήταν κάτι που το περίμενα μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών και πλέον αισιοδοξώ για το μέλλον. Βέβαια, δεν ήταν εύκολο να φτάσω μέχρι εδώ, υπήρχαν δυσκολίες, αλλά με πείσμα και χωρίς άγχος τα κατάφερα και θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξή τους τους γονείς μου, τον αδελφό μου, τους καθηγητές και τους φίλους μου και να δώσω συγχαρητήρια και σε όλους τους επιτυχόντες».

-Ιουλία Σταυροπούλου (Ιατρικής- Πάτρα)  (1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας)

«Ήταν κάτι που το περίμενα και νιώθω πολύ καλά, είμαι ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα γιατί η Ιατρική Σχολή ήταν ο στόχος μου. Το μυστικό της επιτυχίας για εμένα ήταν το διάβασμα και η πειθαρχία. Τώρα ανυπομονώ να ξεκινήσω τις σπουδές μου. Φυσικά να ευχαριστήσω για την στήριξή τους την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου».

 

-Σοφία Κανελλοπούλου  (Φαρμακευτικής – Θεσσαλονίκη)  (2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας)

«Η Φαρμακευτική ήταν η πρώτη μου επιλογή και είχα λίγο αγωνία για τα αποτελέσματα, αλά τώρα είμαι χαρούμενη και απόλυτα ικανοποιημένη. Ήταν δύσκολος ο δρόμος για να φτάσω μέχρι εδώ, αλλά τώρα δικαιώθηκαν οι κόποι μου. Πλέον, έχω νέους στόχους και θέλω να δω τι θα κάνω με την σχολή μου. Ευχαριστώ για την στήριξη την οικογένειά μου, τους φίλους και τους καθηγητές μου».

-Γιάννης Τσαγγαρούλιας  (Μηχανολόγων Μηχανικών- Αθήνα) (2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας)

«Η συγκεκριμένη σχολή ήταν η πρώτη μου επιλογή και είμαι ευχαριστημένος και για την επιτυχία μου και για το νέο ξεκίνημα που μου ανοίγει πλέον νέες προοπτικές. Ήταν μία ωραία διαδρομή αυτή, γιατί ταυτόχρονα ωριμάζεις. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους φίλους και τους καθηγητές μου και όλους όσους με βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια».

-Δήμητρα Γκρίλλα  (Νομικής- Αθήνα)  (1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας)

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί πέρασα στην Σχολή που ήθελα, η Νομική Αθηνών ήταν η πρώτη μου επιλογή. Κατά την γνώμη μου το μυστικό της επιτυχίας είναι το συστηματικό διάβασμα, η οργάνωση και η καλή ψυχολογία. Τώρα ανυπομονώ να αρχίσουν τα μαθήματα και περιμένω όσο το δυνατόν καλύτερα την φοιτητική ζωή. Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε υγεία, την οικογένειά μου ια την στήριξή της και τους καθηγητές του σχολείου καθώς και τους καθηγητές και την διεύθυνση του φροντιστηρίου ‘Ιδιαίτερο’ για την βοήθεια και την ηθική τους συμπαράσταση».

-Αλέξανδρος Μανιάτης (Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών –Πάτρα)  (2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας)

«Η συγκεκριμένη σχολή ήταν η πρώτη μου επιλογή και είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα γιατί δικαιώθηκαν οι κόποι μου και το διάβασμα μιας ολόκληρης χρονιάς. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος και όλα κατακτήθηκαν με κόπο. Τώρα, η προσδοκία μου είναι να τελειώσω την σχολή μου με ένα καλό βαθμό. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου, τους καθηγητές μου και όλους όσους συνέβαλαν να φτάσω σε αυτό το αποτέλεσμα».

-Ελένη Θεοδωροπούλου (Νομικής- Αθήνα) (2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας)

«Η Νομική Αθήνας ήταν η πρώτη μου επιλογή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος και θεωρώ ότι για να πετύχεις χρειάζεται σκληρή προσπάθεια και ψυχραιμία. Ευχαριστώ λοιπόν όλους όσους με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια».

Δέσποινα Αϊβαλιώτη  (Νομικής Θεσσαλονίκη) (2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας)

«Νιώθω ικανοποιημένη που πέτυχα τον στόχο μου και πέρασα στην πρώτη μου επιλογή. Αισθάνομαι επίσης δικαιωμένη γιατί αγωνίστηκα σκληρά για να περάσω και τώρα ανυπομονώ να ξεκινήσω την φοιτητική μου ζωή και ελπίζω να έχω μια καλή σταδιοδρομία και στην σχολή μου. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και ιδιαίτερα τον παππού μου Νικόλαο Κουλουγλιώτη, διότι συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς μου και όλους τους καθηγητές που με βοήθησαν και εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους τους συμμαθητές μου και συμφοιτητές μου πλέον!».

 

Κωνσταντίνος Μανεσιώτης  (Φυσικής- Αθήνα)  (1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας)

«Ήταν η πρώτη μου επιλογή και μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αισθάνομαι ανακουφισμένος, έφυγε ένα βάρος από πάνω μου. Πλέον, έκλεισε ένας κύκλος και τώρα αρχίζει ένας καινούργιος. Ήταν μία δύσκολη αλλά ωραία εμπειρία και τώρα περιμένω να ανοίξω μία καινούργια πόρτα. Υπάρχει αισιοδοξία και καλοπροαίρετη φιλοδοξία. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για την οικογένεια, τους φίλους και τους καθηγητές μου που με στήριξαν και γενικά χαίρομαι που βλέπω τα παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί να πηγαίνουμε τώρα στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση και εύχομαι εμείς να αλλάξουμε κάτι».

-Βασιλική Αρβανίτη  (Χημείας- Αθήνα) (2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας)

«Αν και δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή είμαι ικανοποιημένη γιατί είναι μία πάρα πολύ καλή σχολή. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος και χρειάστηκε αρκετό διάβασμα και επιμονή, αλλά ήταν κάτι εφικτό. Τώρα θα κάνω την εγγραφή μου στο Χημικό και ίσως ξαναδώσω για την Ιατρική Σχολή. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου που με βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια».


-Αθανάσιος Θωμόπουλος  (Γεωπονίας- Θεσσαλονίκη) (1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας)

«Αρχικά η συγκεκριμένη σχολή δεν ήταν στις πρώτες μου επιλογές, αλλά αφού συμβουλεύθηκα πιο ειδικούς καταστάλαξα στην Γεωπονική. Είναι μία σχολή που μου αρέσει και με επαγγελματική αποκατάσταση. Φυσικά μετά την ανακοίνωση των βάσεων νιώθω ανακούφιση και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι μου και τώρα έπονται νέες εμπειρίες. Είναι μια καινούργια αρχή και εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά.  Φυσικά να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους συγγενείς, τους φίλους και τους καθηγητές μου».

 

-Πέτρος Καμπουράκης  (Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών- Πάτρα)  (2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας)

Η συγκεκριμένη σχολή ήταν η πρώτη μου επιλογή και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Σίγουρα υπήρχαν δυσκολίες αλλά με ένα μεθοδικό διάβασμα όλα είναι εφικτά. Τώρα περιμένω να ξεκινήσω στην σχολή μου και να κάνω σωστές επιλογές για το μέλλον. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους φίλους μου και το φροντιστήριο ‘Πυθαγόρας’».

-Βασιλική Λαμπροπούλου (Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής- Αλεξανδρούπολη) (2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας)

«Η συγκεκριμένη σχολή ήταν από τις πρώτες μου επιλογές και όλα πήγαν καλά. Είναι κάτι που ήθελα και είμαι ευχαριστημένη. Απαιτήθηκε διάβασμα και προσπάθεια για να φτάσω μέχρι εδώ, αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά και τώρα ελπίζω να πάνε ακόμη καλύτερα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν δίπλα μου, την οικογένειά μου, τους καθηγητές και τους φίλους μου».

 

-Ζαχαρίας Αντωνόπουλος (Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ)- Κατεύθυνση Διοικητικής και Εφοδιαστικής Υποστήριξης) (1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας)

«Ήταν η πρώτη μου επιλογή και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Πίστευα ότι δεν θα περνούσα εκεί, γιατί είναι περιζήτητη σχολή και με άμεση αποκατάσταση. Τώρα νιώθω ευτυχισμένος και ανυπομονώ  να ξεκινήσω τις σπουδές μου. Για να φτάσω μέχρι εδώ υπήρχαν αρκετά εμπόδια, έπρεπε να έχεις υπομονή, επιμονή και να μην σταματά να δουλεύεις και χρειαζόταν και καλή ψυχολογία. Βέβαια, όταν φτάνεις στην πηγή και πίνεις νερό αισθάνεσαι δικαιωμένος και χαρούμενος».

-Καλλιόπη Γιαννακοπούλου (Αστυφυλάκων) (1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας)

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιτυχία μου και σίγουρα για να φτάσω μέχρι εδώ χρειαζόταν διάβασμα και κάποιες θυσίες, αλλά άξιζε τον κόπο. Τώρα, ανυπομονώ να μπω στην σχολή και κάνω σχέδια για το μέλλον. Ευχαριστώ τους γονείς μου, τους καθηγητές στο σχολείο και το φροντιστήριο και όλους όσους με στήριξαν στην προσπάθειά μου».

 

-Αναστασία- Δανάη Παναγιωτοπούλου (Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών- Θεσσαλονίκη) (2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας)

«Ήταν η πρώτη μου επιλογή και είμαι αρκετά ευχαριστημένη. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος για να φτάσω μέχρι εδώ, χρειάζεται σκληρή προσπάθεια και ψυχραιμία. Ευχαριστώ λοιπόν όλους όσους με στήριξαν στην προσπάθειά μου».

-Χρήστος Ράλλης  (Αστυφυλάκων) (1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας)

«Ήταν μία από τις επιλογές μου η συγκεκριμένη σχολή και είμαι ικανοποιημένος για την εισαγωγή μου. Δεν ήταν εύκολο να φτάσω μέχρι εδώ και τώρα πιστεύω ότι γίνεται μία νέα αρχή και περιμένω να δω τι θα γίνει στην συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, το σχολείο και τους καθηγητές μου».

 

-Δημήτρης Καγιανάς (Αστυφυλάκων) (1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας)

«Είμαι ικανοποιημένος και πλέον επικεντρωνόμαστε στην εξέλιξη και κοιτάζουμε μπροστά για να εξελιχθούμε και επαγγελματικά και σαν άνθρωποι. Σαφώς ήταν δύσκολος ο δρόμος για φτάσω μέχρι εδώ, με πολλά εμπόδια, πολλές θυσίες, καθόλου προσωπική ζωή, αλλά άξιζε τον κόπο. Όσο περισσότερα θυσιάσεις τόσο πιο πολύ θα ανταμειφθείς. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου Βάσω Χορίκη και Κώστα Τζινιέρη και το φροντιστήριο ‘Ιδιαίτερο’ και φυσικά τους γονείς μου και να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

 

-Γιάννης Μώρος  (Φυσικοθεραπείας- Αθήνα)  (2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας)

«Η συγκεκριμένη σχολή ήταν η πρώτη μου επιλογή και είμαι ευχαριστημένος από την επίδοσή μου. Ήταν μία δύσκολη χρονιά, το διάβασμα ήταν πολλές ώρες και έχασα πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μου, όμως ανταμείφθηκα στο τέλος. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, την κοπέλα μου, τους φίλους μου και το φροντιστήριο ‘Πυθαγόρας’ και ιδιαίτερα τους καθηγητές μου Νίκο Περδίκη και Νίκο Βουρλούμη».

 

-Ανδρέας Μπουλούμπασης (Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ)- Κατεύθυνση Διοικητικής και Εφοδιαστικής Υποστήριξης)  (2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας)

«Αισθάνομαι δικαιωμένος 100%. Η συγκεκριμένη σχολή ήταν η πρώτη μου επιλογή και ευχαριστώ τους δικούς μου για όλη την υποστήριξη. Ήταν ένας εξαιρετικά δύσκολος δρόμος, με αρκετές θυσίες, αφού από τα ΕΠΑΛ παίρνουν λίγα άτομα και πρέπει να κάνεις την διαφορά και να πιστεύεις στις δυνάμεις σου. Με στην στήριξη των καθηγητών μου, τους οποίους και ευχαριστώ, κατάφερα και πέτυχα τον στόχο μου».

 

-Παναγιώτης Κοτσώνης  (Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών- Αθήνα) (2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας)

«Νιώθω πολύ ικανοποιημένος για την μεγάλη προσπάθεια που έκανα μαζί με την οικογένειά μου, τους φίλους και τους καθηγητές μου. Ήταν μία δύσκολη διαδρομή, αλλά με συστηματικό διάβασμα και καλό πρόγραμμα μπορείς να τα καταφέρεις. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για την στήριξή της, τους φίλους μου και τις καθηγήτριες Αθηνά Καλαμπόκα, Εύη Βεργοπούλου και Χριστίνα Τεφάνη».

Επαρχία Ολυμπίας

Χριστίνα Στολάκη, Νομική Αθηνών

ΓΕΛ ΖΑΧΑΡΩΣ

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη και ικανοποιημένη που πέρασα στην πρώτη επιλογή μου. Νιώθω ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και τώρα ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή μου. Ευχαριστώ τους γονείς μου, και ιδιαίτερα τον πατέρα μου, τους καθηγητές μου στο σχολείο και την καθηγήτριά μου που είναι δίπλα μου εδώ και έξι χρόνια.

Τάσος Μισιχρόνης, Χημείας Αθηνών

ΓΕΛ ΖΑΧΑΡΩΣ

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, καθώς ήταν η δεύτερη επιλογή μου στο μηχανογραφικό. Οι γονείς μου και οι καθηγητές μου με στήριξαν ψυχολογικά και τους ευχαριστώ. Πλέον ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή μου και ετοιμάζομαι για τις σπουδές μου, ύστερα από μια απαιτητική χρονιά.

Αλκιβιαδης Ξένος, Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφή του Ανθρώπου, Γεωπονικό Παν/μιο

ΓΕΛ Ζαχάρως

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος διότι πέρασα στην Τρίτη επιλογή μου και σε μια σχολη με αντικείμενο σπουδών που μου αρέσει πάρα πολύ. Χαίρομαι γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι μου και ανοίγει νέος κύκλος στη ζωή μου, ενώ μου δίνει και μια έξτρα ικανοποίηση το γεγονός ότι πέρασα πρώτος στη σχολή!

Βασιλική Ηλιοπούλου, Φιλολογία Αθήνας

ΓΕΛ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ

Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα την επιτυχία μου, είμαι πολύ χαρούμενη, καθώς η Φιλολογία ήταν εξαρχής η πρώτη μου επιλογή. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η σχολή και είμαι πολύ ευχαριστημένη που ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή μου»

Γεωργία Κυριακοπούλου, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών (ΠΑΠΕΙ)

ΓΕΛ Κρεστένων

Είμαι πολύ ευχαριστημένη, καθώς πέρασα στη δεύτερη επιλογή μου. Είναι μια σχολή με σύγχρονο και ξεχωριστό αντικείμενο σπουδών και ανυπομονώ να ξεκινήσει. Νιώθω πως έκλεισε ένας κύκλος και τώρα ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γονείς, το σχολείο μου και το φροντιστήριο Άλμα.

Γιώργος Χατζόπουλος, Οικονομικών Επιστημών (Παν/μιο Πελ/σου)

ΕΠΑΛ Κρεστένων

«Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, ήταν από τςι πρώτες μου επιλογές και τώρα επόμενος στόχος είναι να επικεντρωθώ στη σχολή μου. Νιώθω δικαιωμένος και ευχαριστημένος για την προσπάθεια που κατέβαλα και θα ήθελα να θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους καθηγητές που με βοήθησαν σε αυτή τη προσπάθεια.

Δέσποινα Αποστολοπούλου, Εκπαίδευσης και Αγωγής στην προσχολική Ηλικία, Αθήνα

ΓΕΛ Ν. Φιγαλείας

Νιώθω αρκετά ανακουφισμένη και βέβαια είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ανταμείφθηκαν οι κόποι μου και μπορώ πλέον να ακολουθήσω τα όνειρά μου, ύστερα από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά.

Μαρία Κόπιτσα, Ψυχολογία Κρήτης

ΓΕΛ Ν. Φιγαλείας

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη και θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου. Είναι η πρώτη μου επιλογή και κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου, κάτι που με γεμίζει ικανοποίηση. Ήταν η πρώτη μου επιλογή η Ψυχολογία και γνωρίζω ότι το τμήμα στο Ρέθυμνο είναι σύγχρονο και ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα»

Κατσέρης Αναστάσιος, Μηχανικός Η/Υ Πατρών

Eίμαι ικανοποιημένος, νιώθω δικαιωμένος για την προσπάθειά μου και τωρα κοιτάμε μπροστά για τον νέο κύκλο που ανοίγει στη ζωή μου. Νιώθω πολύ καλά διότι ήταν η δεύτερη επιλογή μου, τόσο η σχολή όσο και η πόλη.

Αδαμοπούλου Σπυριδούλα, Χημεία Ιωαννίνων
«Ήταν μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά και δικαιώθηκε ο αγώνας μου. Ευχαριστώ θερμά την οικογένειά μου που με στηρίζει ανελλιπώς, καθώς και τους καθηγητές μου. Πλέον ανοίγει ένας νέος κύκλος και είμαι χαρούμενος που θα σπουδάσω αυτό που ήθελα και στην πόλη που ήθελα»

Τζόκο Πολυξένη, Τεχνολόγων Γεωπόνων, Καλαμάτα

Είμαι χαρούμενη που υλοποίησα έναν από τους στόχους μου. Η σχολή μου ήταν μία από τις επιλογές, αν και όχι ακριβώς αυτό που ήθελα, αλλά σκοπεύω να φοιτήσω

 

 

Νάνσυ Σπυροπούλου  – Μαρία Καραμπάτση

Κώστας Ζαφειρίου – Παναγιώτης Φωτεινόπουλος