Ηλεία

Χαρίτσης στην κοπή πίτα της ΟΜ Ήλιδας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ προοδευτική πολιτική απάντηση»

Ακούστε το άρθρο

Για μια διεύρυνση μέσω μιας προγραμματικής πρότασης που θα απαντά στα προβλήματα των πολιτών, τα οποία, όπως είπε, γίνονται καθημερινά όλο και περισσότερα, μίλησε το βράδυ της Παρασκευής ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Ήλιδας, στο εστιατόριο «Porto Marine» στο Παλούκι.

Παρουσία μελών και φίλων του κόμματος, ο κ. Χαρίτσης επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι ο κόσμος αναμένει από τον ΣΥΡΙΖΑ να διαμορφώσει μια πειστική προοδευτική πολιτική απάντηση στην πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, η οποία, όπως ανέφερε, εκφράζει το παλαιό πολιτικό σύστημα.

Πιο πριν τα μέλη της Οργάνωσης Μελών Ήλιδας τον είχαν καλωσορίσει, ενώ μετά την ομιλία του έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Εκτός των στελεχών της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας και της ΟΜ Ήλιδας, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Καλαματιανός και οι πρώην βουλευτές Δημήτρης Μπαξεβανάκης, Μάκης Μπαλαούρας και Έφη Γεωργοπούλου – Σαλτάρη.

Όλη η επικαιρότητα