ΕΠΣ Ηλείας

ΧΑΒΑΡΙ – ΕΝΙΠΕΑΣ ΛΑΝΤΖΟΪΟΥ 2-1: Το ήθελε περισσότερο!

Ακούστε το άρθρο

Το ψυχωμένο Χάβαρι νίκησε το απόγευμα του Σαββάτου με 2-1 το «φάντασμα» του Ενιπέα Λαντζοΐου, που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση, και σημείωσε την δεύτερη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Στα καθαρά αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2ό λεπτό, όταν ο Μπατζακόπουλος επιχείρησε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, ο Μικελόπουλος απομάκρυνε προσωρινά με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού, όμως στην επαναφορά ο Μπερούκας με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν άμεσα στο 8’ με την καρφωτή κεφαλιά του Παπαγεωργίου μετά από εκτέλεση κόρνερ όμως το Χάβαρι πήρε ξανά προβάδισμα στο 35’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρούνη μετά από ανατροπή του Μπερούκα από τον Δαλαβούρα, με το 2-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 70’ ο Ενιπέας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Π. Τσίγκρηλα από αντίπαλο αμυντικό, όμως ο Κουτσαβίτης νίκησε τον Τσαντίλη από τα έντεκα βήματα και κράτησε το 2-1 δίνοντας παράλληλα τη νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις

ΧΑΒΑΡΙ: Κουτσαβίτης, Χριστόπουλος, Μαργαρώνης, Ρούνης, Μπελεκούκιας, Καμαρινός, Μπατζακόπουλος, Σπυρόπουλος (56’ Σαφαρής), Μπουρούκης, Σταυρούλιας (89’ Πυλαρινός), Μπερούκας (67’ Μαγκαφάς)

ΕΝΙΠΕΑΣ: Μικελόπουλος, Γκουβέρος (81’ Βαγγόπουλος), Δαλαβούρας, Τσαντίλης, Τσίγκρηλας Δ., Δαβουρλής, Γκρίλλας, Κύτταρης, Γαλανόπουλος (67’ Αγριδιώτης), Παπαγεωργίου (11’ λ.τρ. Τριανταφύλλης), Καραχάλιος (55’ Τσίγκρηλας Π.)

*Μετά το τέλος του αγώνα, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Δ. Τσίγκρηλας για εξύβριση προς το βοηθό διαιτητή.

Όλη η επικαιρότητα