Ηλεία Πολιτισμός

Χειροκροτήθηκε «Το αμάρτημα της μητρός μου» και στην Αθήνα!

Ακούστε το άρθρο

Την Κυριακή 10 Ιουνίου η Θεατρική ομάδα Πύργου παρουσίασε με ιδιαίτερη επιτυχία την παράσταση «Το αμάρτημα της μητρός μου», σε σκηνοθεσία Ε. Στιβανάκη, στο θέατρο «Τζένη Καρέζη».

Το κοινό της Αθήνας «αγκάλιασε» με τον πιο όμορφο τρόπο την ομάδα γεμίζοντας το 400 θέσεων ιστορικό θέατρο. Το θερμό χειροκρότημα και τα επαινετικά σχόλια του κοινού αποτέλεσαν την ανταμοιβή προς τα μέλη της ομάδας για το φετινό θεατρικό εγχείρημα τους που κέρδισε τις εντυπώσεις και επί Αθηναϊκού εδάφους!

Μεταξύ των θεατών βρίσκονταν η επί σειρά ετών σκηνοθέτις της ομάδας, Ευανθία Στιβανάκη, μέλη του Δ.Σ. συμβουλίου και απλά μέλη του Συλλόγου των εν Αθήναις Πυργίων, σκηνοθέτες, κριτικοί θεάτρου καθώς και Ηλείοι ηθοποιοί που ζουν μόνιμα στην Πρωτεύουσα.

«Ευχαριστούμε θερμά τον συντοπίτη μας κ. Κώστα Καζάκο για την παραχώρηση του θεάτρου, που χωρίς δεύτερη σκέψη μας άνοιξε την πόρτα αυτού του ιερού χώρου, τους τεχνικούς και το προσωπικό του “Τζένη Καρέζη” για την πολύτιμη βοήθειά τους»… τονίζει σε δήλωση της η Θεατρική Ομάδα Πύργου.

Όλη η επικαιρότητα