Προγνωστικά

Χωρίς μεγάλο ρίσκο – Combo με Χ2 και 0-3 γκολ στο Σερβία-Βραζιλία και νίκη της Ελβετίας

Ακούστε το άρθρο

Combo με Χ2 και 0-3 γκολ στο Σερβία-Βραζιλία και νίκη της Ελβετίας με την Κόστα Ρίκα οι επιλογές μας

Με την Paynow μπορείτε να αγοράσετε προπληρωμένες κάρτες paysafe, moneysafe και paykasa από την άνεση της πολυθρόνας σας με ένα κλικ.
Η paynow σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς ότι δεν θα ξεμείνετε ποτέ.

Λοιπόν, ό,τι έπραξαν οι εταιρίες στο Νιγηρία-Αργεντινή το επαναλαμβάνουν στο Σερβία-Βραζιλία. Η νίκη του φαβορί λίγο πιο πάνω ή λίγο πιο κάτω από το 1,50. Ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε. Μπορεί η «σελεσάο» να μας έχει πείσει περισσότερο από την «αλμπισελέστε» που πέρασε χθες με την ψυχή στο στόμα στη φάση των 16, αλλά τέτοιου είδους ρίσκο δεν θα το πάρουμε. Χίλιες φορές να ποντάρουμε στη νίκη της Ελβετίας απέναντι στην Κόστα Ρίκα στο 1,74.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή όσον αφορά τον 5ο όμιλο, με τα δύο παιχνίδια που διεξάγονται το βράδυ (9.00 μ.μ.). Οποιος νικήσει στο Σερβία-Βραζιλία παίρνει το εισιτήριο για τα νοκ άουτ. Η ομάδα του Τίτε μάλιστα έχει τις περισσότερες πιθανότητες με τρίποντο να τερματίσει πρώτη. Οι Σέρβοι είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, διότι και με ισοπαλία, θέλουν ήττα της Ελβετίας από την αδιάφορη Κόστα Ρίκα με δύο γκολ διαφορά για να περάσουν ως δεύτεροι.

Αυτό σημαίνει ότι οι Ελβετοί δεν είναι χαμένοι σε περίπτωση ισοπαλίας, οπότε δεν έχουν και πολύ άγχος για τη νίκη.

Από αγωνιστικής πλευράς οι Σέρβοι έχουν φορτωθεί με κάρτες. Εχασαν πιθανότατα την πρόκριση στο ματς με την Ελβετία, καθώς ηττήθηκαν στο φινάλε. Αν είχαν πάρει ισοπαλία θα είχαν απόψε διαφορετική ψυχολογία. Για τους Βραζιλιάνους είναι σημαντική η απουσία του Ντανίλο (θα παίξει πάλι ο Βάγκνερ) και ακόμη σημαντικότερη του Ντάγκλας Κόστα που παραμένει τραυματίας. Εχουν παίξει αρκετά καλά αλλά ήταν άτυχοι μέχρι τώρα στην τελική προσπάθεια. Θα μπορούσαν να πετύχουν πολλά γκολ με την Κόστα Ρίκα, που έπαιζε με 11 παίκτες πίσω από την μπάλα.

Οσο συντηρητικές και μαζεμένες φαίνονται οι επιλογές μας τόσο το καλύτερο. Ο σκοπός είναι να πάμε ταμείο και ας μην ξεχνάμε ότι τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά την τελευταία εβδομάδα με παρόμοιες επιλογές. Δεν περιμένουμε να ηττηθεί η Βραζιλία, ούτε το ματς να έχει περισσότερα από τρία γκολ. Σούπερ σαν επιλογή το Χ2 & 0-3 γκολ σε απόδοση 1,58.

Για την Ελβετία τα είπαμε. Την εμπιστευόμαστε στο 1,74. Πόσο πίσω θα παίξει πάλι η Κόστα Ρίκα;

Σερβία-Βραζιλία / Χ2 & 0-3 γκολ / 1,58 / 100 μονάδες
Ελβετία-Κόστα Ρίκα / 1 / 1,74 / 30 μονάδες /

Πηγή: scorakias.com Προκαλέστε τη τύχη σας επισκέπτοντας ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ…

…ή κάντε εγγραφή σε μία από τις παρακάτω στοιχηματικές online εταιρείες

Όλη η επικαιρότητα