Ηλεία

Χωρίς νερό θα έμενε η Γαστούνη…

Ακούστε το άρθρο

Χωρίς νερό κινδύνευε να μείνει η Γαστούνη, αφού ρομά, αφαίρεσαν από τον υδατόπυργο πομόνες για να πουλήσουν το μαντέμι από το οποίο είναι κατασκευασμένες ενώ την ίδια στιγμή κινδύνευαν να τραυματιστούν  δεκάδες πεζοί Γαστουνιώτες αφού αρκετές σχάρες φρεατίων είχαν αφαιρεθεί για να πουληθούν στους σιδεράδες.

Συγκεκριμένα όπως δήλωσε στην «Πατρίς» ο αντιδήμαρχος Πηνειού κ. Δημήτρης Δήμου συμμορίες ρομά συνεχίζουν το πλιάτσικο σε ότι υλικό αποτελείται από μαντέμι και έχει αξία. «Πριν από δεκαπέντε μέρες ρομά είχαν αφαιρέσει τέσσερις πομόνες, μάλιοστα τους είχαν δεί συμπολίτες μου, με αποτέλεσμα να υπήρχε κίνδυνος να μείνει η Γαστούνη χωρίς νερό. Αυτές άμεσα αντικαταστάθηκαν. Επίσης αφαιρούν όπως ξέρετε σχάρες φρεατίων. Όμως αυτή η ενέργεια θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των συμπολιτών μας, ειδικά τις νυχτερινές ώρες ή ακόμη περισσότερο όταν βρέχει. Έτσι αποφασίσαμε να αντικαταστήσουμε σταδιακά τις μαντεμένιες σχάρες των φρεατίων με τσιμεντένιες. Έτσι και θα είναι δύσκολο να αφαιρεθούν ενώ δεν πρόκειται να αφαιρεθούν αφού δεν έχουν αξία».

Ο νέος, αλλά έμπειρος αυτοδιοικητικός άνδρας, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Δήμου, από την ημέρα που δήμαρχος Πηνειού του όρισε θέση ευθύνης, έχει σηκώσει τα μανίκια του και από το πρωϊ με τους συνεργάτες του φροντίζει ώστε να επιλύονται προβλήματα καθημερινότητας. Τις τελευταίες ημέρες ασχολείται και με αλλαγές λαμπτήρων όπου χρειάζεται ενώ συνεργάζεται με τους αντιδημάρχους συναδέλφους του προς όφελος του δήμου.

Όλη η επικαιρότητα