Μεσσηνία

Χορωδίες υψηλού επιπέδου στην Καλαμάτα – Το σημερινό πρόγραμμα του φεστιβάλ

Ακούστε το άρθρο

Με ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις συνεχίζεται σήμερα ο 3ος Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας, ο οποίος θα διαρκέσει έως την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Ο διαγωνισμός έχει απλωθεί σε όλη την πόλη, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει χορωδίες υψηλού επιπέδου. Από την Ελλάδα συμμετέχουν 18 χορωδίες, ενώ 20 προέρχονται από όλη την Ευρώπη, από την Κίνα, την Ινδονησία, τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και τη Νότια Αφρική.Σε αυτό το κλίμα, οι συμμετέχοντες στις ελεύθερες ώρες τους δεν χάνουν την ευκαιρία να θαυμάζουν διάφορα αξιοθέατα της πόλης, προβάλλοντας τα στη συνέχεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το σημερινό πρόγραμμα του φεστιβάλ είναι το εξής:

-Διαγωνισμός στην Κατηγορία G – Παιδικές και Νεανικές Χορωδίες στο μέγαρο Χορού Καλαμάτας (Μεγάλη Αίθουσα) από τις 11 π.μ. έως τις 12.45 μ.μ.

-Διαγωνισμός στην κατηγορία S – Θρησκευτική Μουσική στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών από τις 3 μ.μ. έως τις 5 μ.μ.

-Συναυλία Φιλίας στο Αμφιθέατρο «Θόδωρος Αγγελόπουλος» στις 4 μ.μ.

-Συναυλία Φιλίας στην Κεντρική Πλατεία στις 5.30 μ.μ.

– Συναυλία Φιλίας στην Κεντρική Πλατεία στις 7 μ.μ.

– Διαγωνισμός στην Κατηγορία Β – Μικτές και Χορωδίες Ίδιων Φωνών με βαθμό δυσκολίας ΙΙ στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας (Μεγάλη Αίθουσα) από τις 7.30 μ.μ. έως τις 10 μ.μ.

– Συναυλία Φιλίας στην Πλατεία Αγίων Αποστόλων στις 8.30 μ.μ.

* Με εξαίρεση τον Διαγωνισμό Βραβείου Χορωδιών που είναι το Σάββατο στις 2.30 μ.μ., για τoν οποίο γίνεται προπώληση εισιτηρίων, η τελετή λήξης και όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα είναι δωρεάν για το κοινό.

* Προπώληση εισιτήριων: Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο: Παρασκευή 11/10: 10 π.μ. – 1 μ.μ. και 6.30 – 9 μ.μ.

Μέγαρο Χορού Καλαμάτας: Σάββατο 12/10: από τις 12.30 μ.μ.

eleftheriaonline.gr

Όλη η επικαιρότητα