Lifestyle Smile

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Αρμενίζουν στο Αιγαίο με το σκάφος λίγο πριν τον γάμο τους! [φωτο]

Ακούστε το άρθρο

Με το που ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος του Survivor, ο Σάκης Τανιμανίδης πήρε την αγαπημένη του και έφυγαν για καλοκαιρινές διακοπές στα κυκλαδίτικα νησιά! Το ερωτευμένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz μπορεί να βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την πιο σημαντική μέρα της ζωής του αλλά δεν θα μπορούσε να μην απολαύσει χαλαρές στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ξεκίνησαν τις διακοπές τους από την Μύκονο, μαζί με τους κουμπάρους τους Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη αλλά και τον Τάκη Ζαχαράτο.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές στο σκάφος, το οποίο προσάραξε για μερικές ώρες στην παραλία της Ψαρούς. Εκεί ο Σάκης και η Χριστίνα δεν σταμάτησαν να κάνουν βουτιές και να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα του Αιγαίου.

Το ζευγάρι φαινόταν πιο ευτυχισμένο και ερωτευμένο από ποτέ! Να σου θυμίσουμε πως η Χριστίνα και ο Σάκης πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σε ένα μήνα ακριβώς, το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου σε μία ρομαντική τελετή στην Σίφνο.

Μάλιστα, μία ημέρα πριν, την Παρασκευή 31 Αυγούστου θα γίνει κοκτέιλ πάρτι στο σπίτι του ζεύγους Καμπουρίδη στην Σίφνο, ενώ ο γάμος θα τελεστεί το απόγευμα του Σαββάτου στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ, πάνω στη θάλασσα. Θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτι στην παραλία ακριβώς δίπλα, η οποία θα διαμορφωθεί ειδικά για τη βραδιά.

Οι καλεσμένοι αναμένεται να φτάσουν τους 350, με πλήθος φίλων και συνεργατών του ζευγαριού (ανάμεσα στους οποίους και ο Acun Ilicalli, πρόεδρος της Acun Medya). Η νύφη θα φορέσει νυφικό της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη, ενώ ο γαμπρός θα ράψει το κοστούμι του στον Τάκη Γιαννέτο.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

ΠΗΓΗ: tlife

Όλη η επικαιρότητα