Lifestyle

Χριστίνα Παππά: Η αλήθεια για την κόκα και ο θάνατος που την σακάτεψε

Ακούστε το άρθρο

Το όνομά της Χριστίνας Παππά φιγούραρε πρίν απο μερικές ημέρες σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας για την υπόθεση της κοκαϊνης σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι. Μοιραία και κατά την προσφιλή τακτική της γενίκευσης και της ανθρωποφαγίας που μας έχει περικυκλώσει όλους… έγινε στόχος στα σόσιαλ μίντια με τα σχόλια να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Όμως ποια είναι η αλήθεια; Η αλήθεια είναι πώς η Χριστίνα Παππά θα βρεθεί στο δικαστήριο μαζί με τους υπολοιπους που εμπλέκονται στο κύκλωμα που πουλούσε την λευκή σκόνη σε φραγκάτες παρέες αλλά όχι επειδή ΠΟΥΛΟΥΣΕ.

Θα είναι στο σκαμνί του κατηγορούμενου επειδή συμμετέχει στην εταιρεία ο διαχειριστής της οποίας φέρεται να είναι ο βασικός ντίλερ και πωλητής ναρκωτικών. Είναι αυτός που μέχρι σήμερα διαφεύγει της σύλληψης.

Την ημέρα που έσκασε το θέμα η ηθοποιός βρισκόταν στο σπίτι της όταν ξαφνικά το τηλέφωνό της πήρε φωτιά. Η ίδια επικοινώνησε πρώτα με τον δικηγόρο της και κατόπιν προσπάθησε να μιλήσει με τον γιό της τον Δημήτρη.

Ο Δημήτρης δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Αυτό την τρέλανε ακόμη περισσοτερο. Επεμενε αλλα δεν έβρισκε ανταπόκριση. Οι ώρες πέρασαν και η είδηση πώς ένας 30χρονος άντρας έδωσε τέλος στη ζωή του στην Πάτρα, την έκανε να χάσει την γή κάτω απο τα πόδια της.

Προσπαθούσε να μάθει αν είχε συμβεί κάτι στον γιό της. Εφιάλτης. Στο τέλος όταν έμαθε πώς δεν ηταν ο Δημήτρης ηρέμησε. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο γιός της επικοινωνησε μαζί της λέγοντας της πώς ήθελε να απομονωθεί απο όλους.

Δεν είναι και λίγο να σε εμπλέκουν σε κύκλωματα κοκαϊνης απο τη μια στιγμή στην άλλη.

Το δικαστήριο είναι κοντά. Και μένει να δούμε ποιός είναι καθαρός και ποιος πουλούσε…

Ένα είναι σίγουρο. Πώς η Παππά μπορεί να έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τα μίντια για την ταραχώδη προσωπική ζωή της αλλά ουδέποτε δεν έχει ακουστεί το όνομά της για ναρκωτικά κακαϊνη και πρέζα…

Πηγή: newshare.gr

Όλη η επικαιρότητα