Lifestyle

Χριστόφορος Βλαχάκης: Ο ηθοποιός του Τατουάζ μιλά για το bullying που έχει δεχτεί

Ακούστε το άρθρο

Οι διάσημοι γονείς του, το σοβαρό τροχαίο ατύχημα της μητέρας του και το «Τατουάζ»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» βρέθηκε ο Χριστόφορος Βλαχάκης, το βράδυ της Τετάρτης (10/4). Ο 19χρονος γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη έχει κάνει, ήδη, τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής, ενώ πρωταγωνιστεί και στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Το Τατουάζ».

Μεταξύ άλλων, εξήγησε πώς, μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, η μητέρα του του έδωσε το όνομα «Χριστόφορος» και αποκάλυψε γιατί δυσκολεύτηκε στα μαθητικά του χρόνια όταν μετακόμισε στο Οχάιο.

«Το όνομά μου προήλθε από τάμα των γονιών μου. Είναι αληθινό ιστορία αυτό. Ήταν πριν μείνει έγκυος η μητέρα μου. Ήταν ένα τροχαίο αρκετά σοβαρό που η ζημιά θα μπορούσε να είναι 15 φορές χειρότερη. Η μητέρα μου όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο, είπε: “Αν μια μέρα κάνω γιο, θα τον ονομάσω Χριστόφορο που είναι ο προστάτης των οδηγών”. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε γίνει αλλά ήταν πολύ σοβαρό τροχαίο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Χριστόφορος Βλαχάκης.

«Βρεθήκαμε σε ένα σημείο της Αμερικής που δεν είναι Νέα Υόρκη που περπατάς και βλέπεις πενήντα εθνικότητες. Δεν είχαν συνηθίσει τα παιδιά να βλέπουν ένα παιδί από την Ελλάδα. Για παράδειγμα, υπήρχαν παιδιά που τους έλεγα ότι ήμουν από την Ελλάδα και δεν ήξεραν καν τη χώρα. Ήταν δύσκολο στην αρχή, αλλά μετά έκανα φίλους και συνήθισα», συμπλήρωσε. Ακόμα, ο νεαρός καλλιτέχνης απάντησε στο αν είναι τελικά ζευγάρι με τη συμπρωταγωνίστριά του, Αλεξάνδρα Κωνσταντέ.

Πηγή: ethnos.gr

Όλη η επικαιρότητα