E Shop

COSMOS SPORT: Αγόρασε τώρα επώνυμα αθλητικά είδη σε μοναδικές τιμές!

agorase_tora_eponyma_athlitika_eidi_se_monadikes_times.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μπες τώρα στον μαγικό κόσμο του αθλητισμού! Ότι θες από ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, μαγιό θα τα βρεις στο Cosmos Sport! 

Στo Cosmos Sport θα βρεις όλα τα αγαπημένα σου brands, όπως Nike, Adidas, O’ neil, Toms κ.α.

Η Cosmos Sport είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη και εξελίξιμη Eλληνική – Οικογενειακή – εταιρία που δραστηριoποιείται στην πώληση επώνυμων αθλητικών ειδών.

Στο χαρτοφυλάκιο της έχει τα καταστήματα υπό την εμπορική ονομασία Cosmos Sport (Αθήνα και Κρήτη), Cosmos Sport #urban (Αθήνα και Ηράκλειο Κρήτης), adidas stores (Ηράκλειο Κρήτης και Χανιά), Lee jeans store (Ηράκλειο Κρήτης), BODYTALK (Ηράκλειο Κρήτης), InterMax Stores (Ηράκλειο Κρήτης).

Tέλος, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.cosmossport.gr τιμήθηκε πρόσφατα σαν το καλύτερο online αθλητικό κατάστημα στη χώρα με e-volution award (θεσμός όπου βραβεύονται οι βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό επιχειρείν στην Ελλάδα).

Πρόσφατα εγκαινίασε ένα νέο concept καταστήματος, το Cosmos Sport #urban, όπου ο καταναλωτής μπορεί να βρει τις πιο premium συλλογές αθλητικών και lifestyle εταιριών.

Στα πλαίσια αυτά λειτούργησε το Δεκέμβριο του 2013 το 1ο κατάστημα #urban στη Πλατεία Λιονταριών στο Ηράκλειο Κρήτης, το 2ο κατάστημα Cosmos Sport #urban στην Αθήνα, στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας είναι γεγονός και μέσα σε αυτό σας περιμένει και το Νέο κατάστημα Sneaker10!


Επισκέψου το Cosmos Sport τώρα!


Όλη η επικαιρότητα