WEB tv Κινηματογράφος

Creed 2: Ο γιος του Ivan Drago αποκαλύπτεται στο πρώτο poster [VIDEO]

Ακούστε το άρθρο

Μια τιτανομαχία Drago εναντίον Creed…ξανά!

Όσο ο Michael B. Jordan απολαμβάνει τις θετικότατες κριτικές για την ερμηνεία του ως villain στο Black Panther, ο ρόλος που τον έκανε ευρέως γνωστό, αυτός του Adonis Creed τον καλεί και πάλι πίσω. Ο Sylvester Stallone μοιράστηκε με τους ακόλουθους του, μέσω του Instagram, την πρώτη αφίσα του Creed 2, αποκαλύπτοντας τον γιο του Ivan Drago, Vitor, τον οποίο θα υποδυθεί ο ρουμανικής καταγωγής πυγμάχος Florian “Big Nasty” Muntenau. Ο Dolph Ludgren με τη σειρά του θα επιστρέψει στον ρόλο του Ivan από το θρυλικό Rocky IV (1985) για να προπονήσει τον γιο του ενάντια στον εδραιωμένο διεκδικητή Adonis.

Η ταινία λογικά θα κορυφωθεί με τη μονομαχία μεταξύ του Adonis, με τον Sylvester Stallone στη γωνία του, και του Vitor Creed, με τον Ivan στο πλευρό του, ως ο άνθρωπος που σκότωσε εν ώρα αγώνα τον πατέρα του. Στο cast, φυσικά, θα επιστρέψει και η Tessa Thompson ως η κοπέλα του Adonis.

Fight time …FANPOSTER!!! Not official #creed 2 #healthylifestyle #rockybalboa1976

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone) στις

Τη σκηνοθεσία της ταινίας αυτή τη φορά αναλαμβάνει ο πρωτοεμφανιζόμενος Steven Caple Jr. αναλαμβάνοντας να σηκώσει το βάρος του Ryan Coogler, ενώ το σενάριο έγραψε ο Cheo Hodari Coker του Luke Cage, μαζί με τον Stallone.

Τα γυρίσματα του Creed II αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο, ώστε τον ερχόμενο Νοέμβριο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Πηγή: unboxholics

Όλη η επικαιρότητα