Ψυχαγωγία

Criminal: Το Netflix φέρνει νέα εγκληματολογική σειρά για όσους «κόλλησαν» με το Mindhunter

Ακούστε το άρθρο

Ο Ντέιβιντ Τέναντ, που γνωρίσαμε στο Doctor Who, είναι ο κεντρικός πρωταγωνιστής σε μια σειρά που μας κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον για την αστυνομική προσέγγιση απέναντι στους εγκληματίες ή τους φερόμενους ως εγκληματίες. Μετά την τρομερή σεζόν της δεύτερης σεζόν, το σύνδρομο στέρησης είναι έντονο και στο Netflix το κατανοούν. Έτσι, φέρνουν το Criminal.

Το κόνσεπτ είναι άκρως ενδιαφέρον. Μέσα σε 12 επεισόδια μεταφερόμαστε από χώρα σε χώρα για να δούμε 12 διαφορετικές περιπτώσεις εγκλημάτων. Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία. Τρεις περιπτώσεις σε κάθε χώρα. Ο Ντέιβιντ Τέναντ είναι ένας αναγνωρισμένος ανακριτής που μεταφέρεται σε κάθε χώρα για να δώσει τα φώτα του στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση. Να τους κατευθύνει στην ουσία στον τρόπο που θα μιλήσουν στον ύποπτο που έχουν απέναντι τους στο δωμάτιο ανάκρισης.

Αυτός θα είναι και ο τόπος που θα εκτυλίσσεται όλη η αφήγηση. Αστυνομικό τμήμα και δωμάτιο ανάκρισης. Στα ενδιαφέροντα της πρώτης σεζόν και η παρουσία της Χέιλι Άτγουελ σε ρόλο ύποπτης με ιδιαίτερο look.  Το πρώτο trailer δημιουργεί την απαραίτητη ίντριγκα, αλλά όλα θα τα δούμε στις 20 Σεπτεμβρίου που θα κυκλοφορήσει η σειρά.

via 

Όλη η επικαιρότητα