Πολιτική

Δ. Καμμένος: «Βέτο» ΑΝΕΛ για τα ειδικά μισθολόγια- Ζητούν διορθωτική για τους ένστολους

kamme.jpg
Ακούστε το άρθρο

Αντίθετοι με την τροπολογία που κατέθεσε αιφνιδιαστικά ο κ. Χουλιαράκης και φέρνει πάγωμα των μισθολογικών ωριμάνσεων στα ειδικά μισθολόγια, δηλώνουν οι ΑΝΕΛ, σύμφωνα με τον βουλευτή Δημήτρη Καμμένο.

Ο κ. Καμμένος μιλώντας στη πρωινή εκπομπή του Σκάι υποστήριξε ότι οι ΑΝΕΛ ως κυβερνητικοί εταίροι έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση να αποσύρει την τροπολογία. Σημειώνεται ότι μεταξύ αυτών των μισθολογίων είναι και των ένστολων για τους οποίους υπήρξε πρόσφατη απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ να αναπροσαρμοστούν στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012 και να τους δοθεί αναδρομικά η αντίστοιχη διαφορά των τεσσάρων ετών που μεσολαβούν.

«Την ώρα που το μάθατε τι κάνατε ως κόμμα;» ρωτήθηκε συγκεκριμένα και απάντησε χαρακτηριστικά: «Βέτο. Είπαμε ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα».

Όπως είπε ο κ. Καμμένος έγινε γύρος τηλεφωνημάτων αναφορικά με το θέμα και θα υπάρξει διορθωτική δήλωση. “Οι εντολές ήταν ότι αν δεν αλλάξει δεν ψηφίζουμε” σημείωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Οπως ανέφερε ο κ. Καμμένος η τροπολογία δεν θα πρέπει να επηρεάσει την απόφαση του ΣτΕ για τους ένστολους και σημείωσε ότι θα πρέπει να υπάρξει σήμερα ρητή δέσμευση επίλυσης του θέματος εντός της ημέρας

www.newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα