Δ.Μάλιαρης: Ανακοίνωσε άλλους 10 υποψήφιους – Μήνυμα ενότητας-συσπείρωσης-αποφασιστικότητας (VIDEO)

Με μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις συνοδεύτηκε η ανακοίνωση άλλων δέκα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από τον επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ευθύνης» Διονύση Μάλιαρη την Κυριακή στα Λεχαινά.

Ο Διονύσης Μάλιαρης παρουσία δεκάδων φίλων της παράταξης, ανακοινώνοντας από το εκλογικό του κέντρο στα Λεχαινά άλλους δέκα υποψηφίους του συνδυασμού του, ενώ προ ημερών είχε ανακοινώσει άλλους 17, έστειλε προς «τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας του τόπου ισχυρό μήνυμα ενότητας, συσπείρωσης και αποφασιστικότητας»

Παράλληλα μίλησε για «πολιτικές σκοπιμότητες» αναφερόμενος στην « δικαστική απόφαση δύο ταχυτήτων», σύμφωνα με την οποία, 3 από τους 14 κατηγορουμένους αθωώθηκαν ενώ οι υπόλοιποι 11 καταδικάστηκαν.

«Απόφαση δύο ταχυτήτων»

Συγκεκριμένα ο κ. Διονύσης Μάλιαρης δήλωσε: «Όταν ξεκίνησα με τους συνεργάτες μου την κοινή μας πορεία προς της δημοτικές εκλογές του Μαΐου ήμασταν  βέβαιοι πως κάποιοι θα προσπαθούσαν να δυσκολέψουν τον δρόμο μας, να ανακόψουν την πορεία μας..

Γνωρίζαμε και τα «όπλα» που θα χρησιμοποιούσαν εναντίον μας. Την παραπληροφόρηση, τη λάσπη και τη συκοφαντία.

Πρόσφατα δεκατέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι της περιόδου του 2013 βρεθήκαμε κατηγορούμενοι γιατί με προτάσεις μας  ζητούσαμε να εφαρμοσθεί με τρόπο δίκαιο για μεγάλο αριθμό συνδημοτών μας, το μέτρο της είσπραξης τελών μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Η δικαιοσύνη αποφάσισε για την αθωότητα των τριών και την ενοχή των υπολοίπων ένδεκα.

Τη δικαιοσύνη τη σέβομαι. Τις αποφάσεις της  επίσης τις σέβομαι. ¨Όμως ως πολίτης μιας δημοκρατικής χώρας έχω το δικαίωμα να εκφράσω την απορία μου για την συγκεκριμένη απόφαση.  Τις ίδιες απορίες έχουν οι συνεργάτες μου και ο κάθε αντικειμενικός πολίτης. Αρκετοί άλλοι πολίτες εκφράζουν την βεβαιότητα για την ύπαρξη πολιτικών σκοπιμοτήτων πίσω από μια απόφαση δύο ταχυτήτων. Μια απόφαση που έδωσε χώρο δράσης σε συκοφάντες, σε λασπολόγους να παραπληροφορούν τους πολίτες σε ότι αφορά την παράταξή μας και εμένα προσωπικά.

Δηλώσεις συμπάθειας προς τα πρόσωπα των καταδικασθέντων συναδέλφων και προς το πρόσωπό μου είναι δηλώσεις δημοσίων σχέσεων και αποποίησης. Θα ήταν καλοδεχούμενες εάν ήσαν έμπρακτες. Τις βάζουμε στο αρχείο!

Σήμερα, από το εκλογικό κέντρο της παράταξής μας, δίνουμε προς τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας του τόπου ένα ηχηρό μήνυμα. Μήνυμα ενότητας, συσπείρωσης και αποφασιστικότητας.

Με τους μέχρι τώρα συνεργάτες μου, με τους νέους που μπαίνουν από σήμερα στο αγώνα και με αυτούς  θα σας ανακοινώσω σε λίγες ημέρες στέλνουμε ένα δυνατό μήνυμα προς όλους τους συνδημότες μας. Εμείς ως η νέα δημοτική αρχή του τόπου μας, εγώ ως  αυριανός δήμαρχος ,θα αγωνισθούμε για να αλλάξουμε τη μοίρα του τόπου μας, για να παραδώσουμε στα παιδιά μας αυτό που τους αξίζει…¨Ένα μέλλον αξιοπρέπειας στον τόπο τους! Η νίκη μας στις επερχόμενες εκλογές, θα είναι μεγάλη, θα είναι νίκη των δημοτών, νίκη της προόδου και της δημοκρατίας ! Αναλαμβάνουμε την ευθύνη!»

 

10 νέοι υποψήφιοι

Στη συνέχεια ο κ. Μάλιαρης ανακοίνωσε ακόμη δέκα υποψηφίους:

Δημοτική Ενότητα Λεχαινών: Κατσάπης Θεόδωρος, Παντελέων Αθανάσιος Δημοτική Ενότητα Βουπρασίας: Βραχνή Πηνελόπη, Καραδήμας Παναγιώτης (απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων), Λιακοπούλου Αγγελική, Καπώνης Γεώργιος του Διονυσίου Δημοτική ενότητα Ανδραβίδας: Τσάτσου Κυριακή, Κορομηλά Κούτουλα Γεωργία Δημοτική Ενότητα Κάστρου Κυλλήνης: Τσαμπά Αγγελική και Τσίχλας Νικήτας

Δείτε στο βίντεο τα ονόματα των υποψηφίων: