Lifestyle

Δ. Νομικού: «Έχω επιλέξει να προστατεύω την προσωπική μου ζωή»

f5b0a05992e5d70d5c0ad68cbf538edc.jpg
Ακούστε το άρθρο

Για τις δουλειές που κάνει, αλλά και ετοιμάζει, το ντεμπούτο της στο θέατρο, αλλά και για την προσωπική της ζωή μίλησε στην τελευταία της συνέντευξη η Δούκισσα Νομικού, την ώρα που πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.

«Δεν έκανα τίποτα με πίεση. Νιώθω ευλογημένη που κάνω μια δουλειά που έχω επιλέξει και υπεραγαπώ. Σίγουρα, κάποιες προτάσεις που μου έγιναν με ξάφνιασαν, όπως για τον κινηματογράφο ή το θέατρο, όμως, θέλησα να τις αξιοποιήσω, να γνωρίσω νέα πράγματα και να δοκιμαστώ. Δεν έχω κρύψει πως είμαι ανοιχτή σε τέτοιου είδους προκλήσεις που με βοηθούν να εξερευνώ τον εαυτό μου και τις δυνατότητές μου. Τώρα με μαθαίνω καλύτερα», δηλώνει η παρουσιάστρια στο περιοδικό Glow.

Μιλώντας για το ρόλο της ωραίας Ελένης και την παρθενική της εμφάνιση στο θέατρο, η Δούκισσα Νομικού είπε: «Το μέλλον είναι απρόβλεπτο κι επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, κάτι που ένιωσα έντονα φέτος. Και μπορεί να υπήρξαν πολλά θέματα, όμως, είχα την τύχη να είμαι μέλος μιας εκπληκτικής ομάδας και με ατελείωτες πρόβες, νομίζω πως τα πήγαμε καλά. Την μεγαλύτερη χαρά την εισπράττω βλέποντας τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών που έρχονται στο θέατρο. Στο τέλος κάθε παράστασης αυτό που παίρνω απ’ τον κόσμο είναι μοναδικό».

Όσο για το ποιο άλλο πρόγραμμα θα ήθελε να κάνει; «Μου αρέσει πολύ το The Voice και συγκεκριμένα ο ρόλος του coach! Θα ήθελα να κάτσω σ’ αυτήν την καρέκλα και να πατάω το κουμπί, αλλά ο ρόλος που μου αρμόζει είναι αυτός της υποψήφιας! Στο διαγωνιστικό κομμάτι απόλαυσα πολλούς που συμμετείχαν μ’ εξαιρετικό ταλέντο».

Τέλος, αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, η Δούκισσα Νομικού είπε: «Δεν έχω διαλέξει ούτε να δημοσιοποιώ ούτε να κρύβω την προσωπική μου ζωή. Έχω επιλέξει, όμως, να την προστατεύω, αλλά παράλληλα και να τη ζω».

 

Όλη η επικαιρότητα