Lifestyle

Δανάη Μπάρκα: Ξεκαθαρίζει τις φήμες για την κληρονομιά της Κικής Δημουλά

Ακούστε το άρθρο

Η Δανάη Μπάρκα σπάει την σιωπή της…

Τα social media έχουν γεμίσει από μηνύματα του απλού κόσμου αλλά και καλλιτεχνών ή ανθρώπων της τηλεόρασης που αποχαιρετούν την μεγάλη ποιήτρια η οποία άφησε σπουδαίο έργο πίσω της.

Όσοι τη γνώρισαν μέσα από τα ποιήματα ή πεζογραφήματά της θέλησαν να την αποχαιρετήσουν με κάποιο στίχο από τα ατέλειωτα ποιήματά της που άγγιξαν τις ψυχές τους.

Το ίδιο έκανε και η Δανάη Μπάρκα, την οποία η Κική Δημουλά είχε σαν εγγονή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δεν ξέρω αν κλαίω περισσότερο από θλίψη που έφυγες ή αν κλαίω από χαρά που σε είχα στην ζωή μου ? «Διατίθεται ἀπόγνωσις εἰς ἀρίστην κατάστασιν, καὶ εὐρύχωρον ἀδιέξοδον. Σὲ τιμὲς εὐκαιρίας. Ἀνεκμετάλλευτον καὶ εὔκαρπον ἔδαφος πωλεῖται ἐλλείψει τύχης καὶ διαθέσεως. Καὶ χρόνος ἀμεταχείριστος ἐντελῶς. Πληροφορίαι: Ἀδιέξοδον» Κική μας ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????? ????? ? (@danai_barka) στις

Δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη κοινή τους φωτογραφία της και τα σχόλια «έπεσαν βροχή».

Όπως μάθαμε από τα social media, η σπουδαία ποιήτρια άφησε ως κληρονομιά τα τελευταία της ποιήματα στην κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη.

Δείτε την ανάρτηση

«Κληρονομιά είναι η ίδια και το έργο της, για όλους μας»

Η νεαρή ηθοποιός απάντησε μέσα από τα Instagram Stories της πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αλλά της είχε κάνει αφιέρωση σε ένα από τα πολλά βιβλία που της χάριζε κατά καιρούς: «Επειδή έχει γίνει μεγάλη αναπαραγωγή, θα παρακαλέσω να διευκρινιστεί ότι ουδέποτε η αγαπημένη μου Κική Δημουλά, που όντως είχα σαν γιαγιά μου λόγω της οικογενειακής μας σχέσης, μου άφησε κληρονομιά τα ποιήματά της. Πρόκειται για μία από τις πολλές αφιερώσεις της στα βιβλία που πάντα μου χάριζε. Ας σεβαστούμε την τεράστια απώλεια και ας είμαστε διακριτικά δίπλα στην οικογένειά της που χρειάζεται μόνο ηρεμία και αγάπη. Κληρονομιά είναι η ίδια και το έργο της, για όλους μας. Ευχαριστώ» διευκρίνισε η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε την απάντηση της

via

Όλη η επικαιρότητα