Lifestyle Ηλεία

Dance LifeSteps: Η Απόλυτη Χορευτική Παράσταση της Χρονιάς! [photos]

Ακούστε το άρθρο

Το περασμένο Σάββατο στις 23 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Πύργου πραγματοποιήθηκε η υπέρλαμπρη χορευτική παράσταση της Ακαδημίας Αθλητικού Χορού Dance LifeSteps! Μια παράσταση αφιερωμένη στη «Δύναμη για Ζωή» που αντλούμε όλοι εμείς, από ανθρώπους με πάσης φύσεως προβλήματα υγείας!

Με Φιλική Συμμετοχή στην παράσταση εμφανίστηκε  το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας. Τα μέλη του Σωματείου κύριοι Παντελής Παπαναγιώτου, Νικόλαος Φραγκούλης και Γεώργιος Αθανασόπουλος συμμετείχαν στη χορογραφία έναρξης της βραδιάς ενώ στη συνέχεια ο Νικόλαος Φραγκούλης χάρισε ένα υπέροχο ζεϊμπέκικο στα 2000 άτομα που παρακολούθησαν την παράσταση! Αδιαμφισβήτητα ο χορός του Νίκου ήταν από τις πιο ανατριχιαστικές στιγμές της βραδιάς! Κάποια λόγια ενδεικτικά από το λόγο του Προέδρου του Σωματείου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων, κύριο Παντελή Παπαναγιώτου αναφέρουν «… στόχος μας είναι η προσβασιμότητα – λέξη κλειδί – στο κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι της πόλης μας..». Φυσικά στο τέλος της ομιλίας του δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κύριο Γεώργιο Πολίτη, πατέρα της κυρίας Μ. Πολίτη, έναν ακόμα πραγματικό μαχητή, ο οποίος για αρκετά χρόνια βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο. Έντονη συγκίνηση, ωστόσο,  χάρισε στο κοινό και η εμφάνιση στη σκηνή της Μαρίας Πολίτη με το γιο της Σπύρο.

Στη λαμπρή αυτή εκδήλωση συμμετείχαν όλα τα μέλη της Ακαδημίας σε 34 πρωτότυπες χορογραφίες με μοναδικά χορευτικά κουστούμια και φυσικά με την πιο καλή τους διάθεση. Την παράσταση παρακολούθησαν 2000 άτομα και ανάμεσα τους παρευρέθησαν οι κύριοι Αποστολόπουλος Μιχάλης, πρόεδρος της ΑΟΛΑΠ, με τη σύζυγό του, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Σωματείου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων, ενδεικτικά αναφέρουμε τους εξής κυρίους: Παντελής Παπαναγιώτου – Πρόεδρος, Τάκης Ευθυμίου – Αντιπρόεδρος, Γεώργιος Παπανικολόπουλος – Γενικός Γραμματέας του Σωματείου και Γιάννης Πετρόπουλος – Ταμίας. Επίσης, η Ακαδημία Dance LifeSteps ευχαρίστησε για την υποστήριξη τους χορηγούς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν, συγκεκριμένα η παρουσιάστρια της βραδιάς, κυρία Ασπασία Αργυροπούλου, ανέφερε τα εξής:

«Απεριόριστη εκτίμηση και αγάπη, επίσης στους χορηγούς της παράστασής μας! Συγκεκριμένα ευχαριστούμε:

  • Το κατάστημα βρεφικών και παιδικών ειδών ΗΡΑ, που για μια ακόμη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει την παράστασή μας
  • Τα γυναικεία ενδύματα ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, για την απεριόριστη εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και φέτος.
  • Την Οικομηχανική που επιμελήθηκε το χορευτικό πάτωμα της Ακαδημίας.
  • Το VANDAL… φημισμένο για τα υπέροχα κοκτέιλ του.
  • Το κοσμηματοπωλείο ΛΕΛΕΣ για ξεχωριστά και ιδιαίτερα δώρα.
  • Το PAREA CAFE, γνωστό το φιλανθρωπικό του έργο στην πόλη μας! Άξιοι συγχαρητηρίων οι ιδιοκτήτες του!
  • Το καφενείο ΚΕΝΤΡΟ με τις γευστικότατες ποικιλίες του!
  • Την αγαπημένη μας ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ με το ηλεκτρολογικό υλικό.
  • Το πάντα πρωτοποριακό ΕΝ ΛΕΥΚΩ με τις υπέροχες βραδιές στην παραλία Επιταλίου.
  • Το PYRGOS TRAVEL που φροντίζει τη μεταφορά μας σε κάθε διαγωνισμό και προορισμό!
  • Την αισθητικό ΚΑΒΒΑΘΑ ΓΕΩΡΓΙΑ που επιμελήθηκε το μακιγιάζ του αγωνιστικού τμήματος για τους αγώνες Κορίνθου!
  • Το εστιατόριο ΤΕΝΤΖΕΡΕΔΙΑ με την πιο μεγάλη μαγειρική ιστορία στην πόλη.
  • Τα ελαστικά ΠΡΑΞΙΤEΛΗΣ ενός κριτή αγώνων ταχύτητας.
  • Την μεγαλύτερη Πρότυπη Προσχολική Αγωγή ΡΗΓΑΣ με ιστορία από το 1970.
  • Τα γευστικότατα γλυκά ΣΜΑΡΝAΚΗΣ με τα υπέροχα παγωτά και τούρτες γάμου!
  • Το Ηλειακό Κέντρο Ανακύκλωσης TΣΙΠΟΛΙΤΗΣ που φροντίζει για εσάς πριν από εσάς!
  • Την ψησταριά – καφέ μπαρ ΣΟΥΒLIKE, τη μοναδική στο Καταράχι!
  • Τα είδη υγιεινής ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, εκεί μπορείτε να βρείτε τα πάντα από πλακάκια και θέρμανση.

Τους ευχαριστούμε όλους πολύ»

Επιπροσθέτως, στην φαντασμαγορική αυτή γιορτή του Χορού παρευρέθησαν με τον τρόπο τους διάσημα ονόματα του χώρου καθώς με προσωπικά βίντεο έστειλαν τις ευχές τους οι κύριοι Φάνης Λεονάρδος – Διεθνής Κριτής της Εθνικής Χοροαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Oleksandr Bakharyev και Δέσποινα Λαγουδάκη από το So You Think You Can Dance και ο αγαπητός σε όλους Richard Szilagyi, ευρέως γνωστός από το τηλεοπτικό show Dancing With The Stars! Την βιντεοσκόπηση της βραδιάς ανέλαβε ο κύριος Σπύρος Σπυρόπουλος και το υπέροχο Φωτογραφικό Υλικό έχει την υπογραφή του κυρίου Δημήτρη Παπαιωάννου!

Τα μέλη της Ακαδημίας θα συνεχίσουν με θερινά μαθήματα χορού και η πόρτα της Dance LifeSteps παραμένει ανοικτή για όποιον επιθυμεί και αγαπά την τέχνη του χορού! για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 2621030313 ή να απευθύνεστε στην οδό Κουντουριώτη 3. Η Μαρία Πολίτη και τα μέλη της Ακαδημίας Αθλητικού Χορού Dance LifeSteps σας εύχονται Καλό Καλοκαίρι!

Όλη η επικαιρότητα