Ψυχαγωγία

Dancing With The Stars: Πρόσωπα – έκπληξη θα χορέψουν στο show!

Ακούστε το άρθρο

Η προετοιμασία του Dancing With The Stars συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς, καθώς όλα θα πρέπει να είναι έτοιμα για την πρεμιέρα στις 26 Ιανουαρίου. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι η Ευαγγελία Αραβανή είναι αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αναλάβει την παρουσίαση του show, ενώ στις θέσεις της κριτικής επιτροπής πιθανολογείται ότι θα δούμε τους: Ελεονώρα Μελέτη, Κωνσταντίνο Ρήγο, Γκαλένα Βελίκοβα και Αλέξη Κωστάλα (με ερωτηματικό).

Ποιοι θα χορέψουν στο Dancing With The Stars;

Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες μέρες ότι θα δοκιμάσουν τις χορευτικές τους ικανότητες στη σκηνή του DWTS. Σύμφωνα με αποκλειστικές, ασφαλείς πληροφορίες του zappIT, τέσσερα πρόσωπα που ακούμε για πρώτη φορά, βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στα… πρώτα τηλεοπτικά μαθήματα χορού. Κάποια από αυτά αποτελούν έκπληξη.

Θεωρείται, λοιπόν, πολύ πιθανό ότι στο Dancing θα χορέψουν οι:

  • Όλγα Πηλιάκη – Γυμνάστρια του ανσάμπλ
  • Άννυ Πανταζή – Αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, αδερφή της Κλέλιας
  • Χριστίνα Βραχάλη – Αθλητικογράφος
  • Βαγγέλης Κακουριώτης – Τραγουδιστής, πρώην μέλος του συγκροτήματος Boys and Noise

Στα backstage του show, θα βρίσκεται αυτή τη φορά ο Σάββας Πούμπουρας. Ο παρουσιαστής φαίνεται να έχει δώσει τα χέρια με τον ΑΝΤ1 για να αναλάβει ένα κομμάτι του DWTS, για το οποίο πιστεύουμε ότι είναι ένα από τα πλέον κατάλληλα πρόσωπα.

Σάββας Πούμπουρας

Πηγή: zappit.gr

Όλη η επικαιρότητα