Δάντης για Παντελίδη: «Η επιτυχία δεν προϋποθέτει την τέλεια φωνή ή το τέλειο τραγούδι»

5393398bfc42601b045029052828d04a.jpg

Για τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για τη Χρυσή Αυγή, τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε, την επιτυχία του Παντελή Παντελίδη, αλλά και τη φήμη που τον θέλει να έχει κάνει botox μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Χρήστος Δάντης.

«Διαφωνώ με τις δηλώσεις του. Δεν τις ασπάζομαι. Όμως η δημοκρατία του δίνει το δικαίωμα να εκφραστεί, ακόμα και κατηγορώντας την. Μου φάνηκε υπερβολική η αντίδραση όλων. Το μόνο που καταφέρνουν αντιδρώντας έτσι, είναι να δίνουν βήμα στη Χρυσή Αυγή – και αυτό είναι λάθος. Πιστεύω στη δημοκρατία και στον ελεύθερο λόγο», είπε ο τραγουδιστής σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για τη Χρυσή Αυγή.

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν ζούσε με πολύ λίγα χρήματα: «Μεγάλωσα φτωχά. Μέχρι τα 24-25 μου, δε θυμάμαι να ήρθε κάτι εύκολα. Και γενικότερα, δεν είχα καλή σχέση με τα οικονομικά. Ήμουν από τους ανθρώπους που τους έδιναν λεφτά και δεν τα έπαιρναν. Ήθελα περισσότερο να κάνω την τρέλα μου, παρά να βγάλω χρήματα από αυτήν. Μέχρι τα 24 μου, υπήρχαν περίοδοι που δεν είχα ούτε εκατό δραχμές για να βγάλω την εβδομάδα».

Αναφερόμενος στο… φαινόμενο «Παντελής Παντελίδης», είπε: «Η επιτυχία δεν προϋποθέτει πάντα ικανότητα, την τέλεια φωνή, ή το τέλειο τραγούδι. Γίνεται και χωρίς να το καταλάβεις, γιατί έπιασες την ροή του κόσμου. Εγώ δεν έχω εισπράξει ότι ο Παντελής Παντελίδης κάνει μεγαλύτερη επιτυχία από τους υπόλοιπους. Αλλά είδα ότι δύο ή τρία τραγούδια του, έκαναν τεράστια επιτυχία».

Απάντησε στην ερώτηση αν έχει κάνει ποτέ botox: «Όχι, θα παλάβωνα με τα bottox. Η ιδέα και μόνο ότι θα είχα ένα ξένο σώμα στο πρόσωπό μου, θα με τρέλαινε».

Τέλος, μίλησε και για την σύντροφό του Τζένη, με την οποία είναι 4 χρόνια μαζί και ο ίδιος την χαρακτηρίζει «το λιμάνι μου. Η σχέση μου με την Τζένη, είναι αυτή που θα έπρεπε να έχουν όλα τα ζευγάρια. Υπάρχει κατανόηση και πολύ χιούμορ. Πειράζει ο ένας τον άλλο. Η Τζένη είναι η πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή μου».

 

Πηγή: protothema.gr