Ποδόσφαιρο

«Δέχεται απειλές για βόμβα ο Σαββίδης»

Ακούστε το άρθρο

Ο Μίροσλαβ Στέβιτς, ατζέντης του Τσίμιροτ, προχώρησε σε τρομακτικές καταγγελίες περί απειλών που δέχεται η οικογένεια Σαββίδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η αντίδραση του προέδρου δεν ήταν φυσιολογική. O Ιβάν Σαββίδης οπλοφορεί, γιατί ο ίδιος, η οικογένεια του, αλλά και πολλοί υπάλληλοι του, δέχονται τηλεφωνικές απειλές και απειλές για βόμβες!

Ο Σαββίδης, από όσο γνωρίζω, έλαβε άδεια οπλοφορίας πριν από έναν μήνα. Το όπλο φάνηκε στις φωτογραφίες, εξαιτίας της συναισθηματικής φόρτισης που είχε, δεν είχε καμία πρόθεση να απειλήσει κανέναν. Ποτέ δεν θα το έκανε. Ο Σαββίδης το μόνο που ήθελε ήταν να αποτρέψει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, από το να μπουν στο γήπεδο.

Η ατυχία του ήταν ότι από την ένταση, έβγαλε το παλτό του. Φυσικά δεν είχε καμία δουλειά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν απείλησε κανέναν. Ο Σαββίδης, άλλωστε, αναγνώρισε το λάθος του. Ποτέ δεν έχει αντιδράσει έτσι στο παρελθόν, είναι ένας ήσυχος άνθρωπος.

Ο πρόεδρος είναι ένας εγκάρδιος άνθρωπος. Το όνειρο του είναι να δει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή, μετά από πολλά χρόνια. Έχει βάλει πολύ από την ενέργεια, την ψυχή του και τα χρήματα του στον ΠΑΟΚ. Ο σύλλογος έχει μεγαλώσεις απότομα υπό την ηγεσία του, θα μπορούσα να πω ότι λειτουργεί στα πρότυπα των γερμανικών ομάδων. Ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα στην Ελλάδα που πληρώνει στην ώρα της, τους μισθούς των παικτών.

Ο Σαββίδης είναι η καρδιά και η ψυχή του συλλόγου. Ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή του και πολλοί είναι αυτοί που τον αγαπούν στην Θεσσαλονίκη. Ο Σαββίδης, είναι πάνω απ’όλα ένας άνθρωπος παλαιών αρχών. Κανένας παίκτης δεν έχει παραπονεθεί ποτέ για αυτόν. Είναι σαν πατέρας τους.

Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος, που παρά τα προβλήματα στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει διαφορετική νοοτροπία από τις υπόλοιπες ομάδες. Το ότι είναι από την Θεσσαλονίκη, είναι το πρόβλημα, καθώς το… λόμπι των Αθηνών κάνει τα πάντα για να σιγουρέψει ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα πάρει το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ, όμως, αξίζει την πρώτη θέση! Η Ελλάδα χρειάζεται ένα καθαρό πρωτάθλημα».

Πηγή: onsports

Όλη η επικαιρότητα