Τεχνολογία

Δείτε τα 10 πιο δημοφιλή gadgets που θα σας ξετρελάνουν!

60a483ac6ce6aafa0c40c7ac035a201d_xl.jpgqt1432643947.pagespeed.ce_.55wwy0oed6.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μασάζ κεφαλής, ρεύμα παντού, μικροσκοπικό drone και άλλες ευφάνταστες συσκευές που θα σας καταπλήξουν!

Το Kickstarter και το Indiegogo περιλαμβάνουν τις πιο τρελές, τις πιο απίθανες ιδέες που φιλοδοξούν να βγουν μαζικά στην αγορά, αφού πρώτα σας μαγέψουν με τις δυνατότητές τους μέσω του crowdfunding, όπως αναφέρει το CNN.

Wired In – Για να μην ενοχλείτε!

Πόσες φορές θέλετε να πείτε «Δρόμο!» σε κάποιον που μόλις ήρθε στο γραφείο σας μόνο και μόνο για να σας ενοχλήσει, όσο και αν ο ίδιος πιστεύει πως έχει σοβαρό λόγο. Το Wired In, ανάβει ή σβήνει ανάλογα με το τι κάνετε. Για παράδειγμα το προγραμματίζετε να ανάβει όποτε έχετε ανοιχτό τον επεξεργαστή κειμένου ή ένα λογιστικό φύλλο. Σαν «σημαία» ταξί που λέει πότε είστε διαθέσιμοι και πότε όχι. Η επιγραφή μπορεί να αναγράφει ό,τι θέλετε εσείς.

Couchlet – Για ρεύμα παντού

weird gadgets

Πού περνάει ο μέσος άνθρωπος τις περισσότερες ώρες όταν είναι σπίτι του; Στον καναπέ. Τι κρατάει; Το κινητό και το tablet του. Τι χρειάζονται αυτά; Ρεύμα. Ιδού ένα charging station που κρύβεται αριστοτεχνικά ανάμεσα στα μαξιλάρια και βγάζει εξόδους USB. Φυσικά, έχει δικό του καλώδιο που πάει μέχρι την πρίζα για να μην πάτε ποτέ εσείς.

Bug-A-Salt – Τέλος στις μύγες

weird gadget salt bug gun

Γιατί να ψεκάζετε τα έντομα όταν μπορείτε να τα πυροβολήσετε με αλάτι; Το πλαστικό τουφέκι είναι σχεδιασμένο να εκτοξεύει αλάτι με μεγάλη ταχύτητα εναντίον των άτυχων (ενοχλητικών, ωστόσο) εντόμων. Η καμπάνια ξεπέρασε κατά πολύ το στόχο της και το προϊόν είναι ήδη στα καταστήματα.

BitBite – Για να ξέρουμε πότε πρέπει να φάμε

weird gadgets bit bite

Επειδή σχεδόν κανείς δεν υπακούει στη φωνούλα που του λέει «σταμάτα να τρως», το προϊόν αυτό μετράει κυριολεκτικά την κάθε μπουκιά που τρώμε, πόσο τη μασήσαμε και πότε είναι ώρα να ξαναφάμε. Φυσικά και η καμπάνια ξεπέρασε τον στόχο χρηματοδότησης.

Oto-Tip – Για πεντακάθαρα αυτιά

weird gadgets

Επειδή όλοι ξέρουμε πόσο κακό κάνουν οι μπατονέτες σπρώχνοντας την κυψελίδα βαθύτερα στον ακουστικό πόρο, το Oto-Tip την εξορύσσει χαρίζοντας καθαρά αυτιά με μία κίνηση. Η καμπάνια έβγαλε 2,6 φορές τα χρήματα που ζητούσε.

Mint – Για δροσερή αναπνοή

weird gadgets

Το προφανές θα ήταν απλώς να μασήσεις μια τσίχλα. Αλλά εδώ, φυσάς στη συσκευή και εκείνη σου λέει πόσο δυσάρεστη είναι η αναπνοή σου και αν αυτό που χρειάζεσαι είναι μια τσίχλα, ένα βούρτισμα δοντιών ή νέα οδοντόβουρτσα. Η καμπάνια ξεπέρασε κατά 3,2 φορές το ποσό-στόχο.

Vi-Band – Για απόλυτη χαλάρωση

weird gadgets

Βασικά πρόκειται για μια συσκευή μασάζ κεφαλής, που σας ηρεμεί με δονήσεις στο μέτωπο και τους κροτάφους. Όσο περιμένουμε να γίνει προϊόν -βρίσκεται ακόμα σε φάση crowdfunding- τον σκοπό αυτό τον επιτελεί θαυμάσια το διαφημιστικό του βίντεο.

Wallet Drone – Ένα μικροσκοπικό κουνούπι

weird gadget wallet drone

Είναι το μικρότερο quadcopter στον κόσμο με διαστάσεις 3,8Χ3,8 εκατοστά, χωράει στην τσέπη σας, θα κοστίζει 35 δολάρια έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 40.000 δολαρίων στο Indiegogo ξεπερνώντας τον στόχο του και υπόσχεται ατελείωτες ώρες χαράς αν δεν το χάσετε πίσω από καμία γλάστρα.

Mask – Για ατελείωτες ώρες διασκέδασης

weird gadget mask headphones

Όλα μπροστά στα μάτια σας. Προβάλλει τα περιεχόμενα της οθόνης του κινητού σας, παίζετε παιχνίδια χωρίς να ενοχλείτε (ή να ενοχλείστε), ένα μικρό virtual reality σύστημα, που προς το παρόν, αναζητά χρηματοδότες.

Rufus Cuff – Το νέο smartwatch

weird gadget rufus cuff

Συγκέντρωσε 430.000 δολάρια, συνεπώς είναι πάρα πολλοί εκείνοι που πιστεύουν ότι το «communicator καρπού» έχει μέλλον. Έχει κάμερα, σύνδεση bluetooth και Wi-Fi, επικοινωνεί με τις «έξυπνες» συσκευές του σπιτιού, είναι κομψό και από αυτό μπορείς να γράψεις μηνύματα.

Πηγή:newmoney.gr

Όλη η επικαιρότητα