Δέκα σταρ του Χόλιγουντ που δεν έχουν τελειώσει το σχολείο [ΦΩΤΟ]

Μπορεί να έχουν στα πόδια τους, δόξα, φήμη, χρήματα και να διαπρέπουν, κυρίως, στον χώρο της Υποκριτικής, με μεγάλες ερμηνείες κάποιοι εξ’ αυτών, όμως, κάτι τους λείπει. Ή καλύτερα, κάτι έχουν αφήσει στη μέση.

Και αυτό το κάτι, δεν είναι άλλο από το απολυτήριο λυκείου. Κι, όμως, υπάρχουν αρκετοί σταρ στον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ, σπουδαίοι ηθοποιοί, που δεν έχουν τελειώσει το σχολείο! Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, αν και σε κάποιες περιπτώσεις, οι λόγοι που εγκατέλειψαν το σχολείο, ήταν βιοποριστικοί.

Ας δούμε, λοιπόν, στην παρακάτω gallery, ποιοι είναι οι σταρ αυτοί. Με κάποιους, θα απορήσεις!

 

Kate Winslet

Η διάσημη ηθοποιός έχει παραδεχτεί ότι παράτησε στη μέση το λύκειο, προκειμένου να ακολουθήσει το όνειρό της στην Υποκριτική. Και η αποκάλυψη της ήταν μεγάλη έκπληξη.

Keanu Reeves

Αν και καλός μαθητής, ειδικά στην Έκθεση, εγκατέλειψε το σχολείο. Το γεγονός, δε, ότι μέσα σε 4 χρόνια είχε αλλάξει 5 σχολεία, έπαιξε ρόλο στην τελική του απόφαση.

Ryan Gosling

Εγκατέλειψε το λύκειο για να πάει στο Λος Άντζελες και να σπουδάσει Υποκριτική.

Gisele Bundchen

Παράτησε το σχολείο στα 14 της, όταν την ανακάλυψε ένα πρακτορείο μοντέλων και αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο του μόντελινγκ

Al Pacino

Ο τεράστιος ηθοποιός παράτησε στη μέση το λύκειο, επειδή συμμετείχε σε μία ταινία και ήθελε να αφοσιωθεί στο ρόλο του και κατόπιν, στην Υποκριτική.

Johnny Depp

Και ο καταξιωμένος ηθοποιός παράτησε το σχολείο στα 15 του, κυρίως, για βιοποριστικούς λόγους!

Hilary Swank

Ακόμη μία έκπληξη. Η, επίσης, Οσκαρική ηθοποιός έχει αποκαλύψει ότι παράτησε στη μέση το λύκειο. Ωστόσο, δηλώνει ότι ντρέπεται που το λέει και πως έχει μετανιώσει για την τότε απόφασή της.

John Travolta

Ο διάσημος ηθοποιός παράτησε το σχολείο για να ασχοληθεί με την Υποκριτική. Μάλιστα, οι συμμαθητές του, τότε, δεν κατανοούσαν την απόφασή του.

Jennifer Lawrence

Αυτή και αν είναι έκπληξη. Η πολυτάλαντη και Οσκαρική ηθοποιός έχει αποκαλύψει ότι παράτησε το σχολείο στα 14 της, επειδή δεν «έπαιρνε» τα γράμματα, εύκολα. Και δηλώνει… αυτοδίδακτη!

Robert De Niro

Και ο σπουδαίος αυτός ηθοποιός παράτησε στη μέση το σχολείο. Κάπου στο πολύ μακρινό 1960…

 

Πηγή: mothersblog