WEB tv Κόσμος

Δεν άντεξε την αναμονή στο νοσοκομείο και… του έβαλε φωτιά [VIDEO]

Ακούστε το άρθρο

Η πολύωρη αναμονή σε ένα νοσοκομείο είναι μία κατάσταση που έχουμε βιώσει σχεδόν όλοι. Ένας πατέρας στην πόλη Λαζεάδο της Βραζιλίας, ωστόσο, έφτασε στα όρια του και… τα ξεπέρασε όταν περίμενε αρκετές ώρες για να εξετάσει κάποιος γιατρός τον γιο του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν μαζί του στην αίθουσα αναμονής, ο άνδρας έδειχνε τη δυσφορία του για την πολύωρη αναμονή. Άλλωστε το νοσοκομείο ήταν το μοναδικό σε όλη την περιοχή.

Τελικά πήρε τον γιο του και έφυγε από το νοσοκομείο εμφανώς εκνευρισμένος. Επέστρεψε μετά από λίγη ώρα φορώντας ένα κράνος και ένα μπουκάλι με βενζίνη. Αφού περιέλουσε τον χώρο της ρεσεψιόν, με έναν αναπτήρα έβαλε φωτιά. Πρώτα είχε ζητήσει από εργαζόμενους και ασθενείς να φύγουν.

Η φωτιά εξαπλώθηκε και άλλα μέρη του κτιρίου, ενώ οι εγκαταστάσεις μετά τις ζημιές που υπέστησαν θα μείνουν κλειστές επ’ αόριστον. Ο άνδρας μετά την πράξη του διέφυγε αλλά έχει αναγνωριστεί από την αστυνομία. Από τη φωτιά δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός αλλά αρκετοί ασθενείς απέκτησαν αναπνευστικά προβλήματα από τον καπνό.

Πηγή: newsbeast

Όλη η επικαιρότητα