Ελλάδα

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η μάνα μου κάηκε, είχε πάρει κοινωνικό μέρισμα και σύνταξη»

Ακούστε το άρθρο

Σε θρίλερ εκτυλίσσεται η υπόθεση του θανάτου μιας 89χρονης γυναίκας σε χωριό της Λάρισας, η οποία κάηκε μέσα στο σπίτι της.

Η οικογένεια της γυναίκας υποστηρίζει ότι ήταν εγκληματική ενέργεια.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η μάνα μου κάηκε. Εκείνη την ημέρα είχε πάρει το κοινωνικό μέρισμα, είχε και τη σύνταξή της κρυμμένα κάτω στο κρεβάτι και κάποια άλλα χρήματα σε έναν τενεκέ. Είναι 100% εγκληματική ενέργεια για τα λεφτά. Είναι ληστεία για τα λεφτά. 3.000 ευρώ που είχε δεν τα έδωσε τα βρήκαμε καμένα» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR η κόρη της 89χρονης γυναίκας που κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της σε χωριό της Λάρισας.

Η εγγονή της γυναίκας ανέφερε ότι τον τελευταίο καιρό φοβόταν και είχε δει να την παρακολουθούν.

Η γυναίκα ζούσε μόνη της και σε σημείο μάλιστα κάπως απόμερο σε σχέση με το υπόλοιπο χωριό στην πλευρά της εξόδου με κατεύθυνση την Άνω Σωτηρίτσα.

«Δεν αποκλείουμε κανένα ενδεχόμενο. Το περίεργο είναι ότι κανείς δεν είδε τη φωτιά. Πιθανόν να προήλθε από το τζάκι» σημειώνει ο αξιωματικός της Πυροσβεστικής, Χρήστος Καρνάβας.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ένα φρικιαστικό θέαμα αντίκρισαν το πρωί κλιμάκια της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας στη παραλιακή περιοχή της Κάτω Σωτηρίτσας του Δήμου Αγιάς, καθώς μετά από κλήση που δέχθηκαν εντόπισαν μία απανθρακωμένη γυναίκα, περίπου 89 ετών, μέσα στο σπίτι της, το οποίο είχε πάρει φωτιά και είχε καεί ολοσχερώς.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά φαίνεται να ξέσπασε αργά χθες το βράδυ, χωρίς να την αντιληφθούν κάτοικοι της περιοχής, με αποτέλεσμα να μην ειδοποιηθεί η Πυροσβεστική για να επέμβει.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιδήμαρχος, Βασίλης Λέτσιος, ο οποίος βρέθηκε το πρωί στο σημείο, υποστήριξε, επίσης, ότι η φωτιά πιθανόν να ξεκίνησε αργά τη νύχτα, αλλά κανείς δεν αντιλήφθηκε κάτι. «Μπήκα το πρωί μέσα να δω σε τι κατάσταση ήταν και το θέαμα ήταν φρικιαστικό. Το σπίτι ήταν παλιό και λαμπάδιασε» σημείωσε ο αντιδήμαρχος.

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα