Περίεργα

Δεν φαντάζεσαι πόσα ποτά πίνει η βασίλισσα Ελισάβετ κάθε μέρα…

Ακούστε το άρθρο

Όταν ακούμε τον όρο βασίλισσα φανταζόμαστε μία γυναίκα μεγάλης ηλικίας να πίνει από το πρωί μέχρι το βράδυ τσάι στα χρυσά φλιτζάνια της ενώ ακούει κλασική μουσική και δυσκολεύει τη ζωή των γύρω της. Η εικόνα αυτή εξανεμίστηκε ύστερα από την είδηση ότι η βασίλισσα Ελισάβετ στα 91 της χρόνια καταναλώνει περισσότερο αλκοόλ απ’ ότι εμείς στα 18 μας!

Πιο συγκεκριμένα, πριν το μεσημεριανό λατρεύει να πίνει ένα κοκτέιλ με τζιν, λεμόνι, πάγο και Dubonnet, ένα απεριτίφ με βάση το κρασί. Επιπλέον, λατρεύει να απολαμβάνει το γεύμα της με τη συνοδεία ενός ποτηριού με κρασί, ενώ στη συνέχεια ενδίδει και σε ένα κομμάτι σοκολάτας για επιδόρπιο. Το βραδάκι, συνήθως προτιμά ένα dry martini, ενώ στη συνέχεια πάντα τελειώνει την ημέρα της με ένα ποτήρι καλής, ακριβής σαμπάνιας. Οι αγαπημένες της μάρκες είναι οι Bollinger, Lanson και King.

Η ξαδέρφη ωστόσο της βασίλισσας, Margaret Rhodes, δήλωσε στην εφημερίδα The Independent πως οι προτιμήσεις της Ελισάβετ στο ποτό δεν αλλάζουν ποτέ. Πολλές διαφορετικές μάρκες ποτού είναι διαθέσιμες στο Buckingham Palace. Τα αγαπημένα της βέβαια είναι τα Gordon’s, Pimm’s, Bacardi και Bulmers cider.

Ένα βέβαια είναι το σίγουρο: δεν είναι φίλος της μπίρας. Πριν μερικά χρόνια άλλωστε δεν είχε δεχθεί να δοκιμάσει την πολύ γνωστή μπίρα Guinness…

Πηγή: olivemagazine

Όλη η επικαιρότητα