Ψυχαγωγία

Δεν φαντάζεστε πώς “γεννήθηκαν” οι Άγριες Μέλισσες

Ακούστε το άρθρο

Η Μελίνα Τσαμπάνη αποκάλυψε πώς γεννήθηκε η ιδέα και ο τίτλος για τις Άγριες Μέλισσες, σε συνέντευξη που δίνει στο Πρωινό και τον Άρη Καβατζίκη:

“Ήμασταν στο σαλόνι του σπιτιού μας και βρεθήκαμε να μιλάμε για το πως θα ήταν μια ιστορία με τρεις αδελφές που μένουν μόνες τους σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία. Μια ιστορία που θα έμοιαζε λίγο με τα παλιά γουέστερν, για μια εβδομαδιαία σειρά που θα ήταν τοποθετημένη στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, ακόμα πιο παλιά από τις Άγριες Μέλισσες. Μετά ήρθε η ιδέα του Τζώρτζη Ποφάντη που είπε θα ήθελα να εντάξω ένα καθημερινό εποχής.

Ξεκίνησε από μια ιστορία στο σπίτι μας στη Θεσσαλονίκη που είχαν φωλιάσει σφήκες. Ψάχναμε τίτλο, φλερτάραμε με κάποιες ιδέες με τις λεύκες, με τις τρεις αδερφές και δεν μας ικανοποιούσε κάτι. Ήρθε ο άνθρωπος που θα έκανε απεντόμωση και μας είπε ότι οι σφήκες αν εκνευριστούν επιτίθενται όλες μαζί και θυμούνται αν τις πειράξεις. Και κάπως έτσι βγήκαν οι Άγριες Μέλισσες”.

Θα συνεχίσουν οι Άγριες Μέλισσες και για 3η σεζόν; “Τώρα που με ρωτάς θα σου πω όχι. Να πάμε τη δεύτερη με το καλό, να δούμε τι γίνεται στο Διαφάνι, αλλά νομίζω ότι κάπου εκεί θα ολοκληρωθεί”, είπε η Μελίνα Τσαμπάνη.

Όλη η επικαιρότητα