Κόσμος Περίεργα

‘Δεν είμαι κακή μητέρα’: Γυναίκα σέρνει το, δεμένο με λουρί, 4χρονο παιδί της στους δρόμους

Ακούστε το άρθρο

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Βρετανία η κίνηση μιας 31χρονης να δέσει με λουρί και να βγάλει βόλτα σέρνοντάς το, το 4χρονο παιδί της. Το περιστατικό διαδραματίστηκε στο Λίβερπουλ και βιντεοσκοπήθηκε από περαστικό, ο οποίος το ανέβασε στη συνέχεια στο twitter, προκαλώντας “σεισμό” στο διαδίκτυο.

Να σημειωθεί ότι, όπως φαίνεται στο βίντεο, κανένας διερχόμενος δεν επιχείρησε να την σταματήσει. Το κακό της όλης υπόθεσης όμως δεν σταματάει εδώ, αφού η μητέρα, μιλώντας στην Liverpool Echo, αποκάλυψε ότι το αγοράκι της, που είναι και το μοναδικό παιδί που έχει, είναι αυτιστικό ενώ υπεραμύνθηκε της κίνησής της να το σέρνει στους δρόμους της πόλης.

“Ο γιος μου έχει αυτισμό και πέφτει στο έδαφος. Ο τρόπος που φαίνεται στο βίντεο είναι ο μοναδικός με τον οποίο μπορώ να τον μετακινήσω. Το κάνει συνέχεια και δεν με αφήνει να τον σηκώσω. Απλώς πέφτει κάτω σαν σακί με πατάτες” τόνισε η 31χρονη.

“Οι άνθρωποι με κάνουν να φαίνομαι κακή μητέρα. Δεν είμαι κακή μητέρα. Έπρεπε να με ρωτήσουν πριν με κρίνουν. Μόνο δύο γυναίκες με πλησίασαν και τους είπα ότι το παιδί έχει αυτισμό. Και θα το έλεγα σε όσους θα με ρωτούσαν αλλά οι άνθρωποι απλά κοιτούσαν εμένα και το παιδί, έκριναν και σκέφτονταν ότι δεν είναι φυσιολογικός. Είναι φυσιολογικός με αυτισμό”.

Να σημειωθεί ότι το περιβόητο βίντεο έφτασε στα χέρια της αστυνομίας, η οποία διεξάγει έρευνα.

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα