Γυναίκα

Δεν θα πιστεύεις ποιο ήταν το μυστικό αντιγήρανσης της Όντρεϊ Χέπμπορν

Ακούστε το άρθρο

Το 1989 κατετάγη στην τρίτη θέση της λίστας των πιο σπουδαίων γυναικών σταρ όλων των εποχών από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου, ενώ συνεχίζει να θεωρείται μέχρι και σήμερα σύμβολο της μόδας, καθώς το στιλ της ήταν παροιμιώδους κομψότητας. Μπορεί η Όντρεϊ Χέπμπορν να μην βρίσκεται δυστυχώς στη ζωή για να μάς αποκαλύψει τα μυστικά της, ωστόσο για καλή μας τύχη ο γιος της, Λούκα Ντότι ήταν ιδιαίτερα ομιλητικός και γενναιόδωρος στη συνέντευξη που έδωσε στο Yahoo Health.

03-danish-breakfast-at-tiffanys

1. Η ενυδάτωση είναι το κλειδί
«Τόνιζε σε όλους ότι πρέπει να πίνουν πολύ νερό. Πίστευε ότι έπρεπε να πίνει πολύ νερό και να τρώει πολλά λαχανικά. Είχε να κάνει με τον τρόπο που είχε μεγαλώσει».

2. Μία φορά το μήνα έκανε αποτοξίνωση
«Συνήθως το έκανε για να ξεπεράσει το jet lag, γιατί αισθανόταν πολύ φουσκωμένη ύστερα από τόσες ώρες στο αεροπλάνο. Όπως πολλοί άνθρωποι, όταν επέστρεφε από ταξίδια στην Αφρική, ήταν εξουθενωμένη και αυτό βοηθούσε πολύ», δηλώνει ο γιος της. Κατά την αποτοξίνωση αυτή, έτρωγε φρούτα, λαχανικά και γιαούρτι, ενώ έπινε και πολύ νερό.

giphy

3. Οι πατάτες ήταν το αγαπημένο της φαγητό
«Μερικές φορές τείνουμε να ξεχνάμε ότι ήταν από την Ολλανδία. Οι πατάτες εκεί αποτελούν πολύ σημαντικό κομμάτι της διατροφής. Επίσης, ο μπαμπάς της ήταν Ιρλανδός. Οι πατάτες για αυτή ήταν αναγκαίες για να ζει»

4. Η θετική της ενέργεια ήταν το μυστικό της νεανικής της εμφάνισης
«Ήταν αφελής με την έννοια ότι έμοιαζε με μικρό κορίτσι. Κάθε φορά που έβρισκε κάτι καινούριο, ή πήγαινε στην αγορά, ή μάθαινε μια καινούρια συνταγή, δεν ήταν μπλαζέ. Ήταν πραγματικά ενθουσιασμένη, σαν ένα μικρό κορίτσι. Ζούσε τη ζωή μέρα με τη μέρα. Ποτέ δεν ακουγόταν πανικοβλημένη με την ιδέα ότι μπορεί να αρρωστήσει. Ανησυχούσε περισσότερο για τους άλλους, για εμάς, για τα παιδιά. Η μητέρα μου ενδιαφερόταν να ζει την κάθε μέρα. Τήν ενδιέφερε πολύ η ζωή. Ακόμα και όταν ήταν άρρωστη στο κρεβάτι, έλεγε ‘ω όταν γίνω καλά, πρέπει να πάμε στην Αυστραλία. Είναι πανέμορφα εκεί’».

Πηγή: olivemagazine

Όλη η επικαιρότητα